Що покаже нам Apple? Які девайси вийдуть до літа


Ім'я Мін-Чі Куо чули практично всі любителі технологій. Він постійно радує нас своїми прогнозами, що стосуються світу Apple. І практично завжди вони отримують своє підтвердження в майбутньому. Зовсім нещодавно Коу поділився новими планами Купертіно на першу половину 2020 року.

Цю інформацію він злив великим інвесторам. Згідно зливу, Яблучна корпорація здивує нас відразу шістьма новими продуктами. При цьому, про три з них раніше взагалі ніде не згадувалося. Все це дуже цікаво і заслуговує на увагу.


Які пристрої випустить корпорація Apple в початку 2020

Мін-Чі Куо розповів, що вже в найближчі чотири місяці ми побачимо шість продуктів:

  • iPad Pro 2020
  • iPhone 9 (він же SE2)
  • MacBook 2020
  • Бездротова док-станція AirPower
  • Bluetooth-маячок Apple Tag
  • Нові Bluetooth-навушники



ezh|864х452-1.png

Про перші три гаджетах нам було відомо досить багато і раніше. Лінійка найпотужніших планшетів вже давно чекає оновлення, хоча і це покоління iPad Pro відмінно справляється з усіма завданнями.

Альтернативних варіантів планшета для складної роботи інші виробники ще не показали, тому нова модель безсумнівно отримає величезну популярність. Така ж ситуація складається і з MacBook 2020. Користувачі вже зачекалися оновлених пристроїв.



ezh|864х452-2.png

Про iPhone 9 говорять ще довше. Смартфон стане певним продовженням iPhone SE, хоча вийде під зовсім іншим ім'ям. Детальніше про нього ми писали тут. Що стосується наступних трьох новинок, то вони стали для багатьох сюрпризом. Килимок зарядки AirPower ми сподівалися побачити ще рік тому, але його реліз офіційно скасували. І ось тепер знову кажуть, що AirPower бути.

Але швидше за все це не зовсім той AirPower, який показали на презентації iPhone X в вересні 2017. Раніше говорили про те, що, він зможе заряджати одночасно відразу три девайса: iPhone, Apple Watch і AirPods. Але зараз є слух про те, що розробники змінили плани. Станція буде розрахована на зарядку всього одного пристрою.

Про Bluetooth-маячок Apple Tag теж говорили ще близько півроку тому. Але до сих пір нам незрозуміло в якому вигляді він вийде. Хоча основна функція все ж досить очевидна. Він буде передавати точне місце розташування предмета, на якому зафіксований.



ezh|864х452-3.png

А ось з Bluetooth-навушниками поки не все однозначно. Ми впевнені, що мова йде точно не про AirPods. Найімовірніше, аналітик має на увазі нове покоління Beats. Ця компанія входить до складу корпорації з Купертино з 2014 року. І зовсім недавно Beats засвітилися в новій прошивці iOS 13.3.1.

Як ти вже встиг помітити, нас чекає насичене півріччя. І якщо Мін-Чі Куо правий, нам буде чим себе потішити. А який з цих пристроїв ти обов'язково купиш?

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар