Мультимедійний проектор Epson 2255U
Код : 63047
Артикул : V11H815040
Мультимедійний проектор Epson 2255U - ціна, характеристики, відгуки, розстрочка, фото 1
Мультимедійний проектор Epson 2255U - ціна, характеристики, відгуки, розстрочка, фото 2
Мультимедійний проектор Epson 2255U - ціна, характеристики, відгуки, розстрочка, фото 3
Мультимедійний проектор Epson 2255U - ціна, характеристики, відгуки, розстрочка, фото 4
Мультимедійний проектор Epson 2255U - ціна, характеристики, відгуки, розстрочка, фото 5
Мультимедійний проектор Epson 2255U - ціна, характеристики, відгуки, розстрочка, фото 6
Мультимедійний проектор Epson 2255U - ціна, характеристики, відгуки, розстрочка, фото 1
Мультимедійний проектор Epson 2255U - ціна, характеристики, відгуки, розстрочка, фото 2
Мультимедійний проектор Epson 2255U - ціна, характеристики, відгуки, розстрочка, фото 3
Мультимедійний проектор Epson 2255U - ціна, характеристики, відгуки, розстрочка, фото 4

Мультимедійний проектор Epson 2255U

Код : 63047
Артикул : V11H815040

Знятий з виробництва
Оплата
  • Готівкою,
  • Картою,
  • Apple Pay,
  • Післяплатою,
  • На рахунок Фіз. осіб,
  • На рахунок для Юр. осіб,
  • Розстрочка/Кредит
Гарантія 1 рік
Усе про товар

Що таке Мультимедійний проектор Epson 2255U

Чудове зображення з яскравими і живими кольорами

Epson EB-2255U поєднує високу яскравість з мобільністю і багатим набором функціональних можливостей. Ця модель спеціально створена для роботи в офісних приміщеннях, великих переговорних кімнатах, аудиторіях навчальних закладів, зонах очікування та ін. Приміщеннях, де потрібна вища яскравість або більший розмір екрану, ніж можуть запропонувати стандартні офісні проектори. Проектор ідеально підходить для проведення презентацій перед аудиторією в 100 чоловік. Epson EB-2255U зручно встановлювати як на постійній, так і на тимчасовій основі завдяки компактному розміру, широкому набору додаткових функцій, що підвищують зручність і швидкість установки, а також багатому набору варіантів підключень, що включають дротову і безпровідну мережу з підтримкою Miracast / WiDi.

Оригінальна проекційна технологія Epson 3LCD гарантує відтворення яскравого зображення з чудовими кольорами навіть при роботі проектора в режимі максимальної яскравості. Максимальна яскравість EB-2255U, як і його колірна яскравість, становить 5000 люмен. Це особливо важливо в освітлених приміщеннях і при використанні великих екранів - проектор дозволяє вам отримати якісне зображення, не вимагаючи перемикатися в більш точний, але менш яскравий режим проектування. Роздільна здатність WUXGA (1920х1200) забезпечує оптимальну чіткість при відображенні фільмів у форматі Full HD (1920х1080), але при цьому цей формат володіє додатковим простором по вертикалі, що більш зручно для презентацій і відображення документів (відношення сторін 16:10). Контрастність 15 000: 1 дає високу якість зображення (відчуття об'єму, рівень чорного) і чудову читабельність тексту в затемненому приміщенні.

Потужний процесор, що використовує технологію DCDi Cinema, відповідає за якісний деінтерлейсінг, усунення цифрових шумів і чіткість обрисів об'єктів на екрані, робить відео більш плавним і натуральним. Спеціально для медичних установ проектор володіє режимом симуляції DICOM, що робить можливим перегляд специфічних медичних документів, наприклад рентгенівських знімків, в найкращій якості, з найкращою деталізацією відтінків сірого і тіней.

Зручність налаштування і підключення

Крім класичних інтерфейсів, таких як два HDMI порта (є підтримка MHL) і VGA роз'ємів, проектор також має широкий набір можливостей підключення через дротову і безпровідну мережу, в т.ч. підтримуються стандарти WiDi і Miracast. Це дозволяє інтегрувати проектор в мережеву інфраструктуру організації, так і реалізувати можливості BYOD, даючи можливість учасникам конференції підключатися до проектора зі своїх мобільних пристроїв. Багатий набір інтерфейсів зробив необхідним і наявність функції Split Screen, яка дозволяє під час відеоконференції розділити екран на дві половини, виводячи на кожну своє джерело.

Крім стаціонарного варіанту встановлення, Epson EB-2255U дуже зручний в якості мобільного проектора. Зокрема, він автоматично коригує форму трапеції по вертикалі і горизонталі, дозволяючи миттєво налаштувати форму зображення при проектуванні з неоптимального положення щодо екрану. Функція Screen Fit дозволяє розпізнати екран і автоматично вписати зображення в його рамку, що в іншому випадку вимагало б від користувача коригувати кожен кут зображення за допомогою функції Quick Corner. Функція Focus Help допомагає ідеально сфокусувати зображення, не бігаючи до екрану і не вдивляючись в обриси пікселів.

Завдяки підтримці стандарту MHL ви можете транслювати на екран проектора Epson EB-2255U відео, фотографії і грати з будь-якого мобільного пристрою, що підтримує цей стандарт. Підключення по кабелю MHL дає додаткові можливості - наприклад, зарядку мобільного пристрою під час підключення до проектора. Крім того, за допомогою пульта дистанційного керування проектора можна керувати трансляцією контента.

Крім безлічі стандартних підключень проектор може зчитувати фото і PDF файли з USB-носіїв, може бути підключений до документ-камери Epson ELPDC06 по USB-кабелю.

Управління презентацією за допомогою жестів

Функція Gesture Presenter дозволяє управляти показом слайдів рухом руки по краю екрану, не вимагаючи наявності в руці доповідача пульта, або задіяння ще одної людини для управління показом з комп'ютера.

Розширені можливості

У комплекті до проектора Epson EB-2255U йде WiFi адаптер. Підтримка стандартів Miracast і Intel WiDi дозволяє легко транслювати вміст екрану з будь-якого мобільного пристрою, що підтримує ці стандарти, на екран проектора; а звичайне бездротове WiFi підключення, як і проводне Ethernet-з'єднання, дозволяють не тільки підключатися до проектора за допомогою спеціального додатку безпосередньо, а й інтегрувати проектор в наявну мережеву інфраструктуру організації. Наприклад, функція MultiPC Projection дозволяє виводити на проектор до чотирьох різних зображень з ПК, смартфонів і планшетів. При цьому доповідач (модератор) може контролювати, який контент виводити на екран, вибираючи серед підключених користувачів (до 50). Також підтримується управління проекторами організації через мережу, в т.ч. - IPv6.

Низька вартість володіння

Завдяки потужному вбудованому динаміку 16 Вт ви заощадите на придбанні додаткового звукового обладнання.

Вигідна вартість володіння даними проектором досягається завдяки оригінальній лампі Epson E-TORL. Лампа споживає менше енергії в порівнянні з аналогічними, і при цьому має дуже високий ресурс - 10000 ч в економічному режимі і 5000 годин в режимі максимальної потужності. При цьому проектор обладнаний повітряним фільтром, що захищає внутрішні компоненти від пилу, також розрахованим на використання проектора без необхідності в будь-якому обслуговуванні протягом 5000 годин. Слайд-кришка на корпусі проектора не тільки захистить об'єктив від пошкоджень, а й дозволить робити паузи під час презентації, не вимикаючи проектор, при цьому скоротить енергоспоживання на 20%. Розділ ECO, передбачений в меню проектора, містить різні налаштування економічного режиму. Так, наприклад, при використанні Сплячого режиму, проектор значно знижує яскравість, якщо протягом 5 хвилин не буде виявлено джерело сигналу, це дозволить знизити енергоспоживання до 70%.

EB-2255U має функції захисту від вандалів, такими як роз'єм для замка Kensington, і захисним паролем на включення і захистом логотипу.

* Інформація про товар може змінюватися або доповнюватися виробником без повідомлення.
Згорнути Детальніше

Відгуки про  Мультимедійний проектор Epson 2255U

Додати відгук
Знятий з виробництва