10 гаджетів для школи. Що купити дитині для продуктивного навчання?

А поки серпень засмучує нас зовсім не літньою погодою, наближається осінь. Через кілька днів дітлахи нарешті відправляться в школу, тому батькам зараз точно ніхто не позаздрить. Адже у них залишилося зовсім небагато часу, щоб встигнути підготувати своїх чад.

Зошити, ручки, циркулі, резиночки...І як тут не заплутатися? Тримайтеся, ми з вами! Поки що є кілька днів в запасі вирішили зібрати ТОП найкорисніших гаджетів для школи. Поїхали :)

Смарт-годинник: залишайтеся на зв'язку

Розумні годинники підкорюють ринок пристроїв. Дивно, але цей гаджет став дуже популярним саме серед дітей. Як виявилося, наручний аксесуар зручно використовувати для дзвінків. На ньому немає мобільних іграшок, зате є інші найважливіші функції. З нього можна здійснювати дзвінки або відправляти СМС, посилати сигнал SOS батькам і багато іншого.



1ezh|864х452 копия.jpg

Приміром, Gelius ProBlox працює з iOS і Android. У ньому є фронтальна камера для відеодзвінків, слот під nano-SIM та вологозахист. Тим, хто любить яблучну екосистему, найкраще підійде Apple Watch. Смарт-годинник від Купертіно ідеально працює в парі з батьківським iPhone.

Планшет: забудь про важкі підручники

IPad Air 10.5" це найбажаніший гаджет для учня, який вже втомився тягати на спині по 6-7 важких книжок. І так цілих 9 місяців! Чи не дивно, що після важкого шляху до школи і назад на уроки сил зовсім не залишається.


Юним власникам iPad це не загрожує. Ми спеціально згадуємо модель Air 10.5", адже вона володіє дуже великим і якісним екраном. Дітлахи можуть з легкістю поставити один такий планшет на парту і користуватися ним разом. А вдома на ньому можна пограти, подивитися відео і навіть зробити домашнє завдання.

Електронна книга: відкрий для себе прекрасний світ літератури

З іншого боку, планшет може відвернути школяра від навчання різноманітними мобільними іграшками та іншими розвагами. В такому випадку сподобається електронна книга. На неї можна завантажити всю шкільну бібліотеку і навіть більше. А ось іграшок ніяких немає.



2ezh|864х452 копия.jpg

Чорно-білий чорнильний екран електронної книги подобається набагато більшій кількості користувачів. Адже він більше схожий на паперовий варіант і майже не втомлює очі. Ну і головна перевага електронної книги в тому, що в ній вміщається величезна кількість літератури за раз – ціла шкільна бібліотека.

AirTag – тепер нічого не втратиш

Майже кожен школяр хоч раз втрачав ключі від квартири. В юному віці складно бути уважним і серйозним, а стежити за своїми речами зовсім ніяк не виходить. На щастя, на найважливіші та цінні речі можна почепити маячок AirTag.


Закинь один такий в рюкзак, інший повісь на в'язку ключів, а третій – на самокат. І все захищено! Якщо раптом загубиться, можна легко відшукати в додатку Локатор на iPhone.

Багаторазова пляшка

Думаємо, в цьому пункті нічого пояснювати не доведеться. Пляшка з водою обов'язково стане в нагоді в школі. Xiaomi Youpin Fun – це найпростіша "фляга" з пластика.



3ezh|864х452 копия.jpg

Виробник запевняє, що посудину зроблено з дуже якісних харчових матеріалів, на відміну від багатьох інших на ринку. Пляшка практично не зношується, її зручно мити і чистити.

Графічний планшет

Можливо, дитина любить малювати? Тоді їй точно припаде до душі Parblo Coast10. Пристрій дозволяє створювати маленькі графічні шедеври. Дуже якісний IPS-екран справляється з усім буйством фарб, а їх тут аж 16,7 мільйонів! Маленька художниця або юний художник будуть в захваті.

Настільна лампа

Здавалося б, вибір хорошого світильника для робочого столу є найпростішим завданням. Але на дворі 21 століття, відповідно на полицях магазинів з'явилися різноманітні "розумні" моделі настільних ламп. Чесно кажучи, багато хто з них – дуже корисні пристрої.


Наприклад, Maxus DKL 8W вміє змінювати яскравість світла. Це потрібно для того, щоб комфортно навчатися пізно ввечері в темряві. А в ніжці світильника захована повноцінна Bluetooth-колонка. Ех, була б в наш час така лампа...

Портативний акумулятор

Щоб не переживати за те, що у дитини невчасно розрядиться батарея смартфона, досить дати йому один "пауербанк". Xiaomi Power Bank 3 з ємністю до 10000 mAh точно вистачить на тиждень підзарядок. Заряджається швидко, працює якісно і стабільно. А що ще потрібно від портативного акумулятора?

Електросамокат

Адже в школу ще треба на чомусь доїхати. Товпиться в автобусах і маршрутках зовсім не варіант. Найкращим варіантом здається електросамокат. Важливо підібрати модель з хорошим запасом ходу, міцною рамою і потужним двигуном. Одним з таких є CECOTEC Bongo A.

Здається нічого не забули. Бажаємо батькам терпіння та мудрості до початку навчання. А школярам побільше "12" в щоденнику і яскравих пригод з друзями.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар