5 нових крутих фішок AirPods

Так, купуючи сьогодні новий гаджет, ти отримуєш не тільки те, за що платиш, але і приємні бонуси у майбутньому. Оновлення програмного забезпечення дарують нам круті сюрпризи, на які ми і не розраховували спочатку.

І це стосується не лише iPhone або Mac. Ілон Маск впровадив такий же підхід і в автомобілебудуванні, оновлюючи свої електрокари Tesla після продажу. А Apple може з часом прокачати навіть навушники.

Нові можливості AirPods Pro в iOS 14

За що користувачі люблять AirPods? А їх дійсно люблять – сьогодні побачити на вулицях перехожого з AirPods простіше, ніж з провідними навушниками Apple.



ezh|864х452-1 2.png

Люблять їх за все! За стильний дизайн, за повну інтеграцію в екосистему Apple і звичайно-ж за фішечки, які додають магії.

Проста інструкція: купити AirPods, відкрити кришку кейса і піднести до iPhone, натиснути «Підключити» – все! Все, що потрібно, щоб почати слухати музику без проводів. І найприємніше: до інших гаджетів під твоїм Apple ID навушники теж вже підключені.

А з виходом iOS 14 тобі навіть не доведеться вказувати пристрій, що ти зараз використуєш. Просто заверши розмову на iPhone і запусти відео на Mac – навушники самі зрозуміють, що ти перейшов до іншого гаджету. Це перша фішка нових можливостей з iOS 14.



ezh|864х452-2 2.png

Друга фішка: Apple навчила AirPods забезпечувати повноцінний ефект присутності. Тільки уяви собі перегляд цікавого фільму в повній темряві на великому екрані з системою 5:1. Повне занурення!

Тільки тепер замість дорогих колонок тобі потрібні тільки AirPods Pro. Ефект той же, тільки сусіди не стукають по батареям. До речі про батареї.

У iOS 14 з'явиться оптимізована зарядка AirPods. Система буде знати коли ти найчастіше заряджаєш навушники і автоматично підлаштуватиме подачу струму так, щоб акумулятор AirPods зношувався мінімально. Apple, це геніально!



ezh|864х452-3 2.png

А ще, після оновлення операційної системи, ти зможеш сформувати індивідуальний профіль слухача, який дозволить твоїм AirPods дуже тонко налаштувати звучання, підлаштовуючись під твої музичні вподобання.

Розумію, звучить трохи складно. Але якщо коротко і простими словами, в параметрах універсального доступу з'явиться розділ, де тобі потрібно буде пройти невеликий тест, після чого система визначить як саме налаштувати еквалайзер, щоб ти чув музику так, як приємно твоїм вухам.

І останнє. Але не менш важливе, звичайно. Apple додасть в iOS 14 особливий Motion API для AirPods. З його допомогою розробники зможуть використовувати вбудовані в навушники технології для своїх додатків.

Один зі сценаріїв використання я бачу так: в AirPods є акселерометр і гіроскоп, які розробники могли б налаштувати на відстеження, скажімо, віджимань. І це було б крутою фішкою, враховуючи, що відстежити щось подібне на Apple Watch дійсно складно.



Без назви-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар