Apple Watch Series 7 vs Series 6. Чи варто оновлюватися?

Від Apple Watch Series 7 багато користувачів очікували набагато більших нововведень. Інсайдери обіцяли нам кардинально перероблений дизайн в стилі iPhone 12, збільшений дисплей і довгий час роботи без підзарядки.

Частково щось з цього списку наших бажань насправді збулося. Але далеко не все. На перший погляд новенькі смарт-годинники від Купертіно отримали мінімальне оновлення, але це не зовсім так. Зараз розберемося чим відрізняється Apple 7 від свого попередника Series Watch 6.

Головне нововведення Watch Series 7

Мабуть найпомітнішим нововведенням сьомої серії наручного гаджета став дисплей. Він збільшився аж на 20% в порівнянні з шостим поколінням і на 50% в порівнянні з третьою моделлю. З огляду на і так невеликі габарити пристрою, апгрейд буде дуже помітним.


Рамки навколо екрану стали майже в половину менше. Це насправді величезна перевага. На дисплеї тепер поміщається вдвічі більше тексту. Користувачі, які читають повідомлення зі смарт-годинника нарешті зможуть не прокручувати всі повідомлення коліщатком Digital Crown.

Крім цього, картинка стала на 70% яскравіше в приміщенні і режимі Always On. У власників Apple Watch 6 часто виникали проблеми з видимістю інформації в сонячну погоду. У новинки немає такої вразливості.

Корпус і кольори

Під час презентації гаджета розробники активно використовували темно-зелене забарвлення, натякаючи нам на новий окрас корпусу. На нашу думку, зелений виглядає дуже цікаво. Цей колір впишеться в будь-який стиль. Він доповнить і строгий діловий костюм, і навіть спортивну кофту.



ezh|864х452 копия.jpg

Ще однією приємною фішкою Apple Watch 7 стала висока міцність за стандартом IP6X. Це самі захищені яблучні годинники з усіх, що виходили раніше. Екран став стійкіше до подряпин і дрібних пошкоджень. З огляду на те, що захисне скло на подібний гаджет зазвичай ніхто не наклеює, додаткова міцність йому точно не завадить.

Автономність

Час роботи від акумулятора є найбільшою проблемою всіх смарт-годинників на ринку. Apple Watch 7 теж не можуть похвалитися збільшеною автономністю, вона залишилася попередньою – 18 годин. Однак купертинівці відмінно попрацювали над зарядкою, оснастивши її кабелем USB-C.

Новинка здатна заповнити 80% батареї за 45 хвилин. Це на третину швидше, ніж в Series 6. Власники девайса, які користуються опцією контролю якості сну, можуть ввечері підключити пристрій до розетки всього на 8 хвилин. Цього цілком вистачить, щоб гаджет пропрацював до ранку.

Нові режими тренувань

У плані спортивних функцій Apple Watch 7 можна хвалити дуже довго. У них з'явився пілатес і зимові види активності. Але найбільше фішок на цей раз отримали любителі двоколісного транспорту. Розумні годинники навчилися розпізнавати, коли власник крутить педалі. Вони також здатні викликати екстрені служби в разі падіння з велосипеда.


Підсумки. Незважаючи на те, що ми чекали від Watch Series 7 набагато більше змін, їх не можна назвати мінорним оновленням. Смарт-годинники отримали збільшений дисплей, завдяки чому стали зовсім не схожі на своїх попередників. Помітно прискорилася зарядка і з'явилися класні режими тренувань.

Власники Series 6 точно не пошкодують після переходу на сьому серію. Але найбільше новинка сподобається власникам більш ранніх моделей. З іншого ж боку, користувачам Apple Watch необов'язково щороку оновлюватися на нове покоління гаджета. Судячи з чуток, Watch 8 стануть ще більш революційними. Але чи є сенс чекати їх цілий рік?


Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар