А13 Bionic - самий технологічний мобільний процесор в світі. І це факт


Після презентації нових iPhone 11 чимало уваги експерти приділили новому процесору Apple A13 Bionic, який отримали всі три новинки. Про них довго розповідали і розробники під час івенту. Вони називали його найпродуктивнішим, найпотужнішим і найшвидшим.

Багатьом сучасним користувачам дуже важливо, щоб їх новий пристрій було найкращим, щоб можна було пограти на своєму смартфоні, обробити якусь фотографію в вимогливому редакторі або змонтувати відео. Чіп А13 впорається з усім цим краще за всіх інших аналогів. І ось чому.


Тести Apple А13

Перші тести, які ми побачили, дуже порадували продуктивністю процесора. Чіп показав себе абсолютним лідером. Примітно, що його головним конкурентом став попередник - Apple А12.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

І хоча в основі ліг той же технологічний процес, що і в дванадцятій моделі, в Apple знайшли цікаве рішення, збільшивши енергоспоживання ядер на 1 Вт. Це ніяк не позначилося на енергоефективності, проте збільшило потужність на 20% в порівнянні з попередником.

Крім цього, він може працювати набагато довше на максимальних частотах. Це дасть можливість насолоджуватися улюбленою вимогливою іграшкою довше, ядра НЕ будуть нагріватися і гріти руки, які і так сильно пітніють в шутерах. Ну і само собою, частоти при тривалих навантаженнях скидатися будуть помітно пізніше.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Ну і не будемо забувати, що продуктивність чіпсета використовується в нових режимах фото iPhone 11 Pro . Залізо бере на себе більшу частину обчислювальної роботи для програмного редагування фото. За це відповідає також нейронний модуль, який є основою штучного інтелекту.

Неможливо заперечити той факт, що на сьогоднішній день Apple A13 Bionic не має конкурентів на ринку серед інших мобільних чіпів, які використовуються в смартфонах. Крім того, процесор впритул підібрався до останніх чипсетам від іменитих виробників AMD і Intel для комп'ютерів.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар