AirPods 3. Дизайн, характеристики, дата презентації

З моменту виходу AirPods 2 пройшло вже два роки. Це покоління бездротових навушників від Apple вийшло в березні 2019. Здається, минуло достатньо часу, щоб яблучна компанія нарешті запустила у продаж наступне покоління гарнітури.

Скільки ж розмов ведеться навколо AirPods 3 – інсайдери дають свої прогнози, дизайнери малюють концепти. Користувачі зачекалися оновлення і готові придбати свіженький гаджет, як тільки він з'явиться на ринку. Так яким же він буде і коли його анонсують?

Дизайн: Точно як AirPods Pro

Подейкують, зовні AirPods 3 будуть дуже схожі на "про" гарнітуру, яка є зараз на ринку. А значить, нам варто чекати зручну компактну форму і силіконові амбушюри.



ezh|864х452-1.jpg

Хоча на деяких рендера навушники були без гумок, найімовірніше, це лише вигадка автора картинки. Традиційна ніжка стане меншою. Також зміниться футляр, він стане меншим.

Характеристики: Нас чекають неймовірні фішки

Третє покоління гарнітури успадкує не лише дизайн, але й велику частину начинки AirPods Pro. Хоча нам все ж варто чекати деяких нововведень. Наприклад, навушники позбавлятися функції активного шумозаглушення. Це преміальна фішка тільки для "про" моделі та AirPods Max.

Ходять чутки, що з'являться нові жести для перемикання треків і регулювання гучності. Пристрій навчиться розпізнавати рухи руками в повітрі. Повинно бути цікаво.


Ще одним нововведенням стане опція безпеки. Ця фішка буде автоматично знижувати гучність або навіть ставити на паузу трек, якщо гаджет виявить поруч з користувачем небезпеку. Наприклад, якщо ззаду посигналить автомобіль.

Чекаємо й збільшення автономної роботи. Зараз всі кишенькові AirPods працюють близько 24 годин. Цього цілком вистачає на п'ять днів, може навіть більше. Точно така ж тривалість життя і у інших моделей від сторонніх виробників. Не впевнений, що користувачеві потрібно більше часу для музики. Але Apple напевно додасть кілька годин.

Ну і звичайно ж, всім цікаво, чи буде AirPods 3 підтримувати "нестислий" звук Lossless і Hi-Res Lossless. Ми вважаємо, що цієї функції в майбутніх яблучних навушниках точно не буде. Все тому, що Bluetooth-гарнітура не може прийняти "за замовчуванням" треки в такій високій якості.



ezh|864х452-3.jpg

Під час бездротової технології втрачається чистота звуку. Тому навіть якщо розробники додадуть нові прокачані динаміки, аудіогаджет не зможе заграти по-новому. Купертіно має розробити нову технологію кодека для такої фішки, і це швидше за все займе не один рік. Але це цілком можливо, наприклад компанія Sony вже зробила щось подібне.

А ось підтримка просторового звучання Dolby Atmos обов'язково з'явиться. Ця опція робить звук об'ємним і реалістичним, ніби він доноситься звідусіль.

Дата виходу: Сумно, але чесно

Весь технологічний світ очікував релізу AirPods 3 цієї весни. Але купертинівці не показали їх світу. Швидше за все, до осені ми їх так і не побачимо. Гарнітуру представлять разом з iPhone 13 (12s).

А це означає тільки одне: чекати чотири або п'ять місяців до анонсу не варто. Якщо тобі потрібні навушники вже зараз, придивися до AirPods 2 та AirPods Pro. Ці дві моделі точно зможуть задовольнити твої потреби і подарувати нові відчуття, якщо у тебе ніколи до цього не було AirPods.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Популрні моделі Apple AirPods:
Коментарі
Додати коментар