AirPods 3. Масове виробництво почнеться в серпні, дата релізу

Лінійка бездротових навушників AirPods від Apple вже давно зачекалася оновлення. Подейкують, що воно не за горами. Корпорація запускає масове виробництво нової моделі вже цього літа. Всі подробиці – далі.

AirPods 3 – Коли вийдуть?

Американські техно-видання заявляють, що яблучна компанія готова почати випуск майбутнього гаджета вже в серпні. Разом з ним також стартує виробництво нових моделей MacBook Pro (М1X) і лінійки iPhone 13.



ezh|864х452.jpg

Ми чекали релізу бездротової гарнітури ще цієї весни, однак корпорація відклала анонс. Цього разу експерти нам обіцяють, що Apple покаже гарнітуру вже восени. Ймовірно, це станеться на івенті присвяченому виходу нової лінійки iPhone. Принаймні, з конвеєра вони повинні зійти до кінця літа.

Як будуть виглядати AirPods 3?

Очікується, що AirPods 3 отримають абсолютно новий форм-фактор. Кейс для зарядки стане трохи меншим в висоту, але збільшиться в ширині. Прийдешня модель девайса замінить друге покоління гарнітури. Зовні вона буде дуже схожа на AirPods Pro. А можливо навіть буде його повною копією в дизайні.

Спеціальна ціна-22%
-16%
MWP22
9 495 ₴
7 999 ₴
200 $

Інсайдери також прогнозують відсутність преміальних фішок на зразок активного шумодава. Є ймовірність, що вони позбавляться силіконових амбушюр.

Загалом, єдиної картинки AirPods 3 на сьогоднішній день все ще немає, що не повинно нас лякати. Адже перед релізом всіх її попередниць про них теж нічого не було відомо. І не дивно! Apple любить робити сюрпризи і дивувати нас на презентаціях. А без секретності, це складно.

Але для нас важливо не те, як вони будуть виглядати, а те, коли вийдуть. І ми сподіваємося, що цього разу інсайдери нас не підведуть.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Вибрати AirPods:
Коментарі
Додати коментар