AirPods 3. Є думка, що виробництво розумних навушників почнеться вже в жовтні цього року


Відразу після вересневого івенту Apple, головною представленої новинкою якого стали iPhone 11 , в мережі поповзли чутки, що компанія готується випустити в цьому році новий MacBook Pro з 16 '' дисплеєм і AirPods 3 покоління.

Коли вийдуть AirPods 3?

Чесно кажучи, ми очікували побачити третє покоління бездротових навушників і лептоп ще 10 вересня. Але про ноутбук поки нічого толком невідомо, а от щодо гарнітури крутитися багато розмов.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Аналітики стверджують, що масове виробництво нового покоління вкладишів почнеться вже в жовтні. Крім того, фахівці впевнені, що гаджет буде повністю перероблений з безліччю нововведень, а не просто оновленим яким свого часу стали AirPods 2 .

Експерти передрікають покращений рівень шумозаглушення, захист від води, розширену функціональність, а також, що стане приємним бонусом, збільшену батарею. У мережі вже з'явилися концепти майбутніх навушників, а також фотографії нібито тестованих пристроїв.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Упевниться в справжності знімків поки неможливо. Можемо тільки повірити їх авторам на слово. Але судячи з фото, Apple дійсно вирішила помітно переробити дизайн, і це виглядає дуже круто. Навіть кейс для зарядки став трохи компактніше і нижче.

Поки не можна стверджувати, що гарнітура буде виглядати саме так. Проте, чутки про те, що розробка гаджета активно ведеться без сумніву радує. І можливо, ближче до новорічних свят ми зможемо порадувати себе новими AirPods 3.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар