AirPods Lite. Нові недорогі навушники АррІе можуть вийти вже восени


Остання модель бездротової гарнітури від Apple, AirPods Pro, по праву вважається найкращими навушниками, які є сьогодні на ринку. Вона значно перевершує всі аналогічні гаджети по зручності використання, швидкості підключення, якості матеріалів та відтворенню музики.

Саме тому ця гарнітура є не самою доступною на ринку. І хоч модель і коштує кожної витраченої монети, багатьох могла зупинити немаленька сума, яку потрібно викласти за девайс. Кажуть, Купертіно це теж турбує і вони вже готують новий більш доступний варіант «Pro» гарнітури – AirPods Pro Lite.


Apple випустить спрощений варіант культових навушників?

Як заявляє видання DigiTimes, їх перевірені джерела з компаній-партнерів Яблучною корпорації поділилися інформацією про новий девайс AirPods Pro Lite. Це буде спрощена і більш доступна версія останньої моделі бездротових вкладишів від Купертіно.



ezh|864х452-1.png

Про “новинку” поки мало що відомо. Співрозмовник не розповів про можливі характеристики та особливостi гаджета. Проте, в зливі значиться, що Apple перенесе деякі етапи виробництва цього пристрою, і багатьох інших, з Китаю до Тайваню. Таке рішення пов'язане з епідемією коронавирусe в піднебесній.

Точна дата виходу нових вкладишів також поки залишається загадкою. Найімовірніше, їх можуть показати восени цього року на одній з презентацій у вересні чи жовтні.



ezh|864х452-2.png

У той же час, хоча видання DigiTimes вже неодноразово передбачало вихід багатьох яблучних продуктів, ми поки маємо сумніви у достовірності цієї інформації. Навушники AirPods Pro з моменту свого релізу користуються великою популярністю серед користувачів.

Тому Купертинівцям нема чого випускати ще один більш доступний варіант. У минулому році перед випуском Pro-версії компанія з Купертіно випустила AirPods 2, які відрізнялися тільки кейсом бездротової зарядки. Можливо і цього разу мова йде лише про поліпшення існуючої моделі. Але точну відповідь дасть лише час.

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар