AirPods Max! Apple представила свої перші повнорозмірні навушники

Корпорація Apple представила повнорозмірні бездротові навушники AirPods Max – ті самі навушники, які донедавна ми називали AirPods Studio. Це перша гарнітура від Купертіно закритого типу, тобто звук всередині максимально захищений від сторонніх шумів світу. А у чому їхня фішка – зараз розберемося.

AirPods Max – гарнітура зі звуком найвищої якості

Найважливіша складова будь-яких навушників це якість звук. У AirPods Max за якість звучання відповідають 40 мм драйвери, які виготовляє сама Apple. У кожній амбушюрі є система магнітів, які роблять звук високоякісним. Тому при будь-якій гучності навушники будуть звучати однаково добре.



ezh|864х452-1.jpg

Крім цього, у кожному навушнику встановлений чіп Н1, який потрібен для шумозаглушення і автоматичної настройки звуку. Для активного шумозаглушення також використовуються вісім мікрофонів: шість з яких встановлені зовні та два – всередині.

Є також функції просторового аудіо та відстеження положення голови для перегляду кіно і серіалів. За допомогою цих фішок створюється враження ніби ти сидиш у кінотеатрі.

Якісні матеріали корпусу AirPods Max

AirPods Max включають в себе не тільки потужну начинку, але і якісні матеріали корпусу. Амбушюри і утримувач голови зроблені з дихаючої тканини. Вони запам'ятовують форми користувача і лягають на голову і вуха просто ідеально. Зовнішні чашечки виконані з алюмінію.

MGYN3
Передзамовлення
MGYL3
Передзамовлення
MGYM3
Передзамовлення

На правій зовнішній чашці розташувалося коліщатко управління Digital Crown, таке ж є в Apple Watch. Воно дозволяє регулювати гучність, ставити на паузу і відновлювати програвання, перегортати треки, приймати дзвінки та активувати Siri.

З його ж допомогою можна перемикати режим активного шумозаглушення (коли зовнішній звук не потрапляє всередину) і режим прозорості (коли пропускаються навколишні шуми).

Навушники можна купити у п'яти різних кольорах: космічний сірий, сріблястий, блакитне небо, зелений та рожевий. Як кажуть самі розробники: "Ніякої монотонності".

Час роботи та комплектація

AirPods Max працюють від одного заряду батареї до 20 годин. У компанії стверджують, що 5-хвилинної зарядки від мережі вистачає на півтори години програвання музики.



ezh|864х452-2.jpg

Вони бездротові, тому найпоширенішого роз'єму 3,5 в них немає. Проте, можна докупити кабель Lightning/3,5 мм окремо, щоб підключати AirPods Max до комп'ютера та інших пристроїв через провід.

У комплекті з гарнітурою йдуть кабель Lightning/USB-C і кейс Smart Case. Перебуваючи в чохлі, навушники переходять в режим енергозбереження. А ось блоку живлення у коробці не буде, його доведеться докупити окремо. Ну або ж можна використовувати блочок від iPhone.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар