AirPods Pro 2 – вийдуть вже цієї осені. Усі подробиці

Перша модель AirPods Pro була випущена ще у 2019 році. З того часу Apple жодного разу не оновлювала модельний ряд Pro-гарнітури. Але ходять чутки, що купертинівці ведуть активну роботу над новим поколінням AirPods Pro 2, яке отримає серйозні нововведення у всіх планах.

У цьому матеріалі розповімо все, що відомо про майбутні бездротові навушники про-лінійки.

AirPods Pro 2. Зміни у дизайні

Відмінною рисою "прошок" другого покоління може стати відсутність "ніжок". У першій моделі в цій частині гаджета розташовані мікрофони та кнопки управління. Ймовірно, верхня округла частина корпусу трохи збільшиться, щоб помістити всі ці деталі.


Apple вирішила зробити AirPods Pro 2 компактнішими. Bloomberg пише, що розробники вже почали тестувати круглу форму. А це означає, що яблучна гарнітура може бути дуже схожою на Google Pixel Buds або Samsung Galaxy Buds. Обидві моделі не мають ніжок, як у AirPods.

AirPods Pro 2. Аудіо без втрат та інші функції

Інсайдери подейкують, що Apple додасть у майбутні навушники підтримку Lossless. А це означає, що на AirPods Pro 2 можна буде слухати музику у високій якості без втрат. До речі, в Apple Music, з кінця 2021 року, абсолютно вся музика доступна в Lossless.



1ezh|864х452 Large.jpeg

Але незважаючи на те, що купертинівці вже давно додали цю фічу у свій музичний сервіс, жодна модель навушників досі не підтримувала аудіо без втрат.


Характеристики AirPods Pro 2:

  • Конструкція – внутрішньоканальні;
  • Тип підключення – повністю бездротові;
  • Частота – від 10 до 20 000 Гц;
  • Зв'язок – Bluetooth 5.0, AirDrop 2;
  • Фішки – Активне шумозаглушення, Прозорий режим, Адаптивний еквалайзер, Локатор, Аудіо без втрат.

Справа в тому, що всі AirPods працюють за допомогою технології Bluetooth, яка не дозволяє швидко передавати такі великі файли, як Lossless. Мабуть, яблучним фахівцям доведеться використовувати альтернативну технологію, на кшталт AirDrop, яка використовує для передачі даних і Bluetooth, і WiFi.

Спеціальна ціна-19%

Крім того, пристрій зможе відтворювати звукові сигнали, щоб його можна було шукати через програму Локатор. Очікується, що навіть у кейсі-зарядці з'являться динаміки спеціально для цієї опції.

AirPods Pro 2. Про що говорять рендери?

На зображеннях, які вже встигли зліпити з чуток та витоків дизайнери, можна розглянути багато цікавих деталей. Так, наприклад, на них видніються отвори для динаміків в корпусі і місце для ремінця збоку. Інсайдери вказують на те, що Apple оснастить кейс-зарядку спеціальною петлею, на яку можна причепити шнурок.



2ezh|864х452 Large.jpeg

Проте художники не вірять у те, що AirPods будуть без ніжок. Тому на зображеннях бездротова гарнітура здебільшого зображується зі стрижнями, як у сучасних AirPods Pro.

Коли вийдуть AirPods Pro 2

Аналітики впевнені в одному – навушники вийдуть вже 2022-го. При цьому відомий інсайдер Мінґ-Чі Куо каже, що яблучна корпорація покаже їх у четвертому кварталі цього року. Це означає, що гаджет представлять у жовтні, листопаді чи грудні. Можливо, це станеться на івенті, присвяченому комп'ютерам Mac. Або гарнітуру тихо викотять окремим прес-релізом.


Читати наш блог у Telegram
Вибрати AirPods:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар