AirPods Pro вже в наявності! Перші враження покупців від Pro-навушників


Ну а поки ти читаєш цей матеріал, з прилавків магазинів розлітається нова модель AirPods Pro , яку Apple випустила минулого тижня. Нова гарнітура отримала багато відмінностей від своїх попередників. Вона змінилася практично у всьому, починаючи з дизайну і закінчуючи комплектуючими.

І це тільки підігріло інтерес покупців, чому свідчить показники продажів свіжих бездротових навушників. До речі їх вже можна придбати в мережі Техно Їжак. А от чи варто - розкажуть нам перші власники аксесуара.


Враження перших володарів AirPods Pro

Дивно, але в мережі поки не траплялося жодного об'єктивного гнівного коментаря або відкликання щодо AirPods Pro. Більшість обзорщіков, критиків і експертів віддають належне новому пристрою. При цьому, порівнювати їх з попередниками просто безглуздо, адже це навушники іншого класу.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Тому ми вирішили дізнатися думку перших власників. Всі вони не є експертами в сфері технологій, але це навіть на краще. Саме так можна зрозуміти, чи потрібні всі ці топові характеристики звичайному користувачеві.


Чи зручна нова форма AirPods Pro?

Перше, що відзначають власники попередніх поколінь AirPods - це нова форма Pro-версії. Гарнітура стала помітно менше і більш компактно. Це ж стосується і білої ніжки, яка набагато далі випирала з вух і виглядала іноді не зовсім естетично.

Крім того, конструкція гаджета вражає своєю зручністю. Абсолютно всі користувачі, які вже встигли стати щасливими володарями AirPods Pro, не відчували ні найменшого незручності навіть при першому використанні.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

При цьому, тут немає неприємного вакууму від силіконових насадок, як нерідко буває на інших навушниках. Вони м'які і приємні по відчуттях, вкладиші легко сідають в вухо і сидять як влиті. Звикати до них не доводиться.

Деякі особливо здивувалися тому, що за допомогою iPhone і функції тестування зручності насадок можна визначити який розмір амбушюр тобі найкраще підходить. Виходить, що навіть якщо у власника унікальну будову вушної раковини, AirPods Pro все одно з легкістю налаштує звук під власника.



Чи відчувається шумозаглушення в AirPods Pro?

Звичайно так, після активації функції шумозаглушення в настройках, навіть на 70% гучності на людній, наповненої транспортом, вулиці не чути абсолютно нічого крім музики.


EzhNewsSite-700x3684.jpg

А якщо ще трохи збільшити гучність, то і в метро нічого не завадить насолоджуватися улюбленими треками. Не обов'язково навіть ставити звук на максимум.


У AirPods Pro звучання покращився?

У порівнянні з минулими поколіннями якість звуку помітно зросла. Але складно сказати, наскільки саме. Звучить все приємніше і об'ємніше, але це скоріше заслуга силіконових вставок, а не поліпшених динаміків. Хоча, як сказав один з опитаних нами клієнтів: "Яка різниця через що звук в AirPods Pro краще, головне - результат!"


EzhNewsSite-700x3683.jpg

Від себе додамо, якщо ти ще думаєш про те, щоб придбати AirPods. І вибираєш між різними поколіннями, то ми порадимо в першу чергу визначитися з тим, якого типу навушники тебе підходять - вкладиші або вакуумні. Але якщо ти точно знаєш, що твій вибір AirPods Pro - жаліти точно не доведеться. Це зовсім новий рівень звучання, новий експірієнс, який стоїть своїх грошей.

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар