AirTag. Маячок допоміг знайти викрадений велосипед

Працівники одного маленького магазина велосипедів в невеликому англійському місті вирішили перевірити працездатність AirTag у ділі. Вони імітували викрадення велосипеда і почали його шукати за допомогою геомаячка від Apple та iPhone. Що з цього вийшло? Зараз розповім.

Як AirTag допоміг знайти викрадений велосипед

Спочатку велолюбителі з Англії прикріпили маячок від Купертіно під сидіння велосипеда за допомогою наклейок. Попередньо вони активували девайс і з'єднали його зі своїм iPhone. Потім залишили велосипед біля магазину на парковці, де його за сценарієм "викрав" один зі співробітників.



ezh|864х452.jpg

З метою експерименту, хлопці домовилися, що "викрадач" поїде у невідомому напрямку. Крім цього, у "викрадача" була фора в 10 хвилин. За задумом, все повинно було відбуватися максимально реалістично.

Через 8 хвилин "господарі" отримали перший сигнал про точну геолокацію втрати. Друге місце розташування з'явилося вже через 20 хвилин. Таку велику затримку можна пояснити тим, що вони проводили експеримент в дуже маленькому містечку, де не у всіх є iPhone, це видно на відео.

Крім того, на вулицях було дуже мало перехожих через карантин, та й сам "злодій" швидко пересувався. Але навіть за цими двома точками хлопці змогли вгадати куди він прямує. У великому місті їм цього було б мало. Але з іншого боку, вони б отримали більше сигналів геолокації.




Далі у "жертв" засвітилася третя точка через 26 хвилин. А четверте місце розташування прийшло через 33 хвилини після крадіжки, саме в цей момент вони й впіймали "викрадача". У підсумку, хлопцям знадобилося всього півгодини, щоб повернути велосипед. Мені здається, це дуже непоганий результат.

Хоча Apple і не продає брелоки AirTag, як гаджет для упіймання злочинців і злодіїв, він все ж легко впорався б з цією роллю. Пристрій повністю виправдав наші найсміливіші очікування. Він дійсно може принести багато користі своєму власникові. А враховуючи, що зараз ти можеш отримати AirTag безкоштовно! ..

Ми розігруємо три брелоки AirTag, які можуть отримати три щасливчика. Щоб стати одним з них – підпишись на канал @tehnoezh у Telegram та натисни на кнопку «Випробувати удачу» під закріпленим постом з розіграшем. Трьох переможців автоматично обере бот 31.05.2021 о 16:00. Випробуй свою удачу!


Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Замовити AirTag:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар