AirTag міг вийти ще у 2019. Чому виникла затримка?

Варто визнати, ми дуже довго чекали вихід розумних трекерів AirTag. Перша інформація про них з'явилася ще у 2019, і тільки цієї весни Apple їх нарешті анонсувала. Але виявляється, що в Купертіно могли випустити геобрелок ще два роки тому. Навіщо ж тоді так довго затягували?

Яблучний трекер повинен був вийти разом з iPhone 11

Нещодавно федеральна комісія із зв'язку США розсекретила деякі документи. З них з'ясувалося, що Apple провела абсолютно всі тестування AirTag ще у 2019. Таку процедуру в Штатах проходять абсолютно всі пристрої перед стартом продажів.



ezh|864х452.jpg

Виходить, що ще два роки тому купертинівці підготували все до виходу своїх трекерів, але так і не анонсували їх. Швидше за все, реліз повинен був відбутися восени, разом з виходом iPhone 11.

Чому корпорація різко змінила свої плани – розробники не розповідають. Але парочку досвідчених експертів запевняють, що справа в антимонопольному законодавстві.

У той час яблучна компанія не збиралася додавати в додаток "Локатор" аналогічні геобрелоки від інших розробників. Це призвело б до того, що Apple обов'язково звинуватили б в монополії на ринку і антиконкурентній поведінці. Керівники корпорації це розуміли, тому вирішили доопрацювати "Локатор", додавши підтримку аксесуарів від інших фірм.

За два роки проблема була вирішена. Тепер корпорації Apple не загрожують ніякі перевірки і судові позови. Хоча користувачам довелося зазнати заради всього цього кілька років.


Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Передзамовлення:
Коментарі
Додати коментар