AirTag вийде вже на наступному івент Apple. Чутки

Новий маячок для пошуку загублених речей AirTag користувачі чекають вже більше року. Вперше про нього заговорили в 2019 перед вересневою презентацією iPhone. Потім у березні 2020 інсайдери знову заговорили про можливий вихід брелоків. І навіть у цьому році перед кожною презентацією в пресі й на форумах знову обговорювалося їх реліз.

Але вони так досі й не з'явилися. І здавалося б, про AirTag можна забути і не піднімати цю тему більше. Але зовсім нещодавно таємний інсайдер з самої компанії вирішив злити інформацію про цей пристрій. Зробив він це таким способом, якому позаздрили б навіть найкреативніші сценаристи детективів.

Найгучніший слив осені

Тиждень тому L0vetodream опублікував таємниче криптографічне пророкування. Виглядало воно так: “Один побільший. Другий менший. Скоро.” Практично всі фахівці екосистеми Apple відразу ж зрозуміли, що мова йде про новенький AirTags.



ezh|864х452-1.jpg

Трохи пізніше інсайдер додав до свого прогнозу підказку: «tag TAG», після чого сумнівів не залишилося зовсім. Цієї осені ми напевно побачимо довгоочікувані мітки від Купертіно.

Багато користувачів довіряють прогнозам таємничого L0vetodream. Подейкують, він й сам працює в Яблучній компанії та зливає всю інформацію спеціально, щоб звернути загальну увагу на якусь новинку.

Коли вийдуть AirTag?

Інші інсайдери стверджують, що вже через кілька тижнів Apple покаже нам новий MacBook з процесором Apple Silicon. І якщо це так, найімовірніше реліз брелоків відбудеться вже 10 листопада разом з ноутбуком.



ezh|864х452-2.jpg

Гаджети з'являться відразу в двох модифікаціях. Одна модель буде побільше, а інша поменше. Головна сторона буде однотонною без всяких написів і малюнків, а на задній буде розташовуватися логотип надкушеною яблука.

Як працюють мітки AirTag?

Геомітки від інших виробників вже давно є на ринку. Вони потрібні для того, щоб знайти втрачені речі. Наприклад, такий брелок можна закріпити на рюкзаку. Якщо раптом він загубиться, то його можна легко знайти за допомогою смартфона. Єдина проблема в таких пристроях це нездатність працювати на великих відстанях.

Компанія з Купертіно вирішила заново винайти геомаячок. З чуток, яблучні брелоки працюють на будь-якій відстані. Сигнал вони передають до будь-якого гаджету від Apple поблизу. А він поширює його далі іншим братам. Таким чином власник без проблем знайде свою пропажу де б вона не була.



Без назви-2.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар