Підсумки року від Apple. Нагорода App Store Best of 2020

Компанія Apple оголосила переможців конкурсу App Store Best of 2020. Це премія за кращі ігри та програми року з фірмового магазину App Store для iPhone, iPad, Мас та Apple TV. Які програми отримали нагороду – зараз розповім.

Wakeout! Додаток року для iPhone

Ця програма допомагає провести домашнє спортивне тренування. У 2020 році, коли практично по всьому світу закрили спортзали, додаток отримав величезну популярність серед тих, хто хоче тримати себе у формі.

Genshin Impact. Гра року для iPhone

Це гра у жанрі Action/RPG з величезним відкритим світом. Дуже нагадує іграшки в стилі Nintendo, особливо легендарну The Legend of Zelda. Дуже раджу пограти в неї, тим більше, що скачати її можна безкоштовно.



ezh|864х452-1.jpg

Zoom. Додаток року для iPad

Про цей додаток в розпал пандемії дізналися практично всі. Він дозволяє створити відеоконференцію для 100 осіб в одному кабінеті у безкоштовному пакеті. Завдяки Zoom мільйони компаній, шкіл та університетів змогли перейти на віддалену роботу і навчання.

Legends of Runeterra. Гра року для iPad

Карткова стратегія по всесвіту League of Legends не могла провалитися. Адже у неї є величезна кількість фанатів по всьому світу. У цій грі тобі потрібно обігравати суперників в карткових битвах. І це дуже захоплює!

Fantastical. Додаток року для Мас

Це неймовірно корисний додаток для дуже зайнятих людей. Розробники з'єднали календар, записну книжку, планер заходів і прогноз погоди. Все, що потрібно сучасному співробітнику будь-якої компанії.



ezh|864х452-2.jpg

Disco Elysium. Гра року для Mac

Рольова іграшка з відкритим світом від естонських розробників отримала безліч інших нагород ще у минулому році. У ній гравець перевтілюється в поліцейського-алкоголіка, який забув про себе все. Але якимось чином повинен розслідувати дивне вбивство, і повернути всі свої спогади. Варта того, щоб пограти.

Endel. Додаток року для Apple Watch

Ця програма допоможе тобі налаштуватися на будь-яке заняття. У додатку зібрано безліч різних звукових фонів для сну, роботи або відпочинку.

Dandara Trials of Fear. Гра року для Apple TV

Це двомірний платформер, у якому тобі доведеться врятувати Світ Солі від гноблення і страху. Головний персонаж – Дандара відкриває таємниці та секрети віртуального світу, знайомиться з цікавими персонажами і, звичайно ж, бореться зі злом.



ezh|864х452-3.jpg

Sneaky Sasquatch. Гра року в Apple Arcade

У цьому році Apple окремо виділила ще й кращу аркаду з власного сервісу. У цій іграшці ти відчуєш себе у шкурі маленького милого Йеті. Ти зможеш пробратися в людський табір, розкопати скарб, порибалити або навіть здати на права. Все, що тільки в голову прийде!

Трендом цього року стали корисні додатки, які допомагали розважатися і розвиватися в умовах пандемії. Всі призери є дуже класними продуктами, тому рекомендуємо спробувати іграшки або програми зі списку, якщо ти раптом пропустив її вихід.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар