Підсумки презентації Apple 13 жовтня. Перші враження

Отже, Apple представила чотири моделі iPhone 12 та нову розумну колонку HomePod mini. І ми вже готові поділитися першими враженнями.

Це не повний огляд заходу. Але дещо ми вже можемо розповісти.

HomePod mini

З цієї колонки Тім Кук почав івент. Досить несподівано, але цікаво.



ezh|864х452-1.png

У колонці встановлений чіп Apple S5 для рівномірного звучання музики, незважаючи на рельєф оточення. Та чіп U1, для легкого управління. А головна фішка колонки – технологія Intercom, яка дозволяє встановлювати зв'язок між HomePod та iPhone, аналогічно рації.

Ціна в США, без урахування податків, починається від $ 99.

iPhone 12

У цьому році, на зміну iPhone 11, прийшов iPhone 12. Точніше два iPhone 12.



ezh|864х452-2.png

Стандартна версія отримала дисплей 6.1 дюйма і нове покриття Ceramic Shield. А ще, вперше в моделі цього класу, встановлений OLED-дисплей. У маленькому iPhone 12 mini з 5,4-дюймовим екраном, до речі також.

Насправді характеристики обох iPhone 12 мало чим відрізняються між собою. Обидва смартфони отримали новий корпус з плоскими бічними гранями, нові камери і, звичайно ж, новий чіп Apple A 14 Bionic.

Але це було очікувано. А ось нова бездротова зарядка MagSafe викликала багато дискусій. Детальніше про головні характеристики якої, як і про самі iPhone 12, ми вже готуємо великий матеріал.

iPhone 12 Pro

Їх теж два. Що не новина.

iPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max отримали дисплеї 6,1 дюйма та 6,7 дюймів відповідно, а також MagSafe і модем 5G. До речі, так: всі iPhone представлені сьогодні отримали підтримку технології 5G! І це гармата-новина :)



ezh|864х452-3.png

Але ось камери у Pro-версій точно кращі. Сьогодні Apple презентувала новий формат зйомки Apple ProRaw, який з'явиться ближче до кінця року з оновленням iOS. А ще, як і очікувалося, в iPhone 12 Pro з'явився LiDAR. Завдяки датчику, глибина світла в знімках буде опрацьована ще краще.

І тут ми звичайно ж могли б продовжувати писати про те, що ми побачили і під яким ми зараз враженням, але! Про все це ми розповімо докладніше вже завтра. А поки – перші враження про iPhone 12 та інші новинки презентації Apple перед тобою.

Ціна в США, без урахування податків, на iPhone 12 – від $ 699, iPhone 12 Pro – від $ 999.

Ділись своїми думками в коментарях. Впевнені, тобі є що на це сказати.


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар