Apple ознаменувала 6-річний цикл підтримки iPhone, випустивши iOS 12.4.4. Що нового в iOS 13.3


У цьому році купертинівців прямо таки не впізнати. Розробники як ніколи активно працюють і випускають оновлення одне за іншим. Нещодавно вийшли нові апгрейди tvOS 13.3, watchOS 6.1.1, macOS 10.15.2, iOS 13.3 і iPadOS 13.3.

Але і це не все, Apple піднесла приємний сюрприз і власникам старих пристроїв. Про нього ми теж зараз розповімо.


Що нового в iOS 13.3 і iPad OS 13.3

Якщо говорити чесно, то нові версії прошивки для iPhone і iPad навіть не вимагали довгого пробного періоду, тому що не містять великої кількості нововведень. Раніше Купертіно випускало оновлення значно рідше, але з достатком нових фішок, які вимагали довгий бета-тест.


Ezh864х452-01.jpg

iOS 13 не сильно відрізняється від менших братів наявністю багів, там їх не менше. В системі зустрічаються багато дрібних недоробок, які помічають далеко не всі користувачі. Тим не менш, вони є і Apple взялася їх активно виправляти.

Список нововведень в останніх апгрейдах дуже великий, але більшість з пунктів – це виправлення існуючих проблем.

Новими класними фішками можна вважати тільки функції обмеження часу спілкування по стільниковому зв'язку, FaceTime або Повідомленням і можливість обмежити доступ списку контактів за допомогою «Екранного часу».


Ezh864х452-02.jpg

А також підтримку ключів безпеки в браузері Safari, завдяки яким користувачі зможуть рідше вводити паролі, при вході на сайти. Поки до кінця незрозуміло чи виправили роботу Wi-Fi-модулів в iPhone і iPad, з якими у багатьох власників були проблеми.

З новими прошивками на цьому закінчимо. Головною несподіванкою стала зовсім інша iOS – iOS 12.4.4.


iOS 12.4.4 – новий рекорд за часом підтримки iPhone

Що стосується цього оновлення, то щодо нього у нас більше питань, ніж відповідей. Головний з них - навіщо? Навіщо Apple відмовлялася від підтримки iPhone 6 і iPhone 5s, якщо все одно випускає для цих пристроїв нові апдейти?


Ezh864х452-03.jpg

У випадку з останнім це і зовсім через шість років після виходу, що ознаменувало 6-річний цикл підтримки смартфонів компанією. Чи може хтось ще з виробників мобільних пристроїв похвалитися подібним?..

Ми не сумніваємося, що це порадувало власників цих моделей iPhone. Напевно, більшість з них приємно здивувалися. Напевно, Купертіно до сих пір не може забути культову модель, до якої ще встиг докласти руку Стів Джобс. Цікаво, чи вийде ще хоч одна прошивка в наступаючому 2020?


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар