Apple випустила AirPods Pro! Ось вони


Зізнаємося, ми вже навіть почали сумніватися, що насправді побачимо в цьому місяці новенькі AirPods Pro . Здавалося, що такий гаджет корпорація просто зобов'язана представити зі сцени театру імені Стіва Джобса, де зазвичай проходять всі важливі заходи Apple. Проте, запрошення пресі ніхто розсилати не поспішав.

Це можна було пояснити тільки тим, що купертіновци тихо заллють бездротову гарнітуру на сайт і не стануть робити з цього чергове подання. У цей слабо вірилося, але саме так і сталося. Розробники викотили абсолютно нові навушники на офіційний сайт без будь-яких заходів. І нам вже відомо про все характеристики.


AirPods Pro Навушники - затички

Не дивлячись на сливи піктограм з бети iOS 13.2 і фотографій від інсайдерів, нам слабо вірилося в те, що гарнітура буде виконана в формі затичок. Але саме такими вони і є. Це далеко не новий формат на ринку, проте Купертіно використовує його у виробництві фірмових бездротових навушників вперше.




Силіконові амбушюри в AirPods Pro будуть блокувати зовнішні сторонні звуки і створювати об'ємне звучання. Завдяки цьому в літаку, в поїзді і в галасливих місцях музика не буде заглушатись.

Але і це далеко не все. Силіконові вставки - це тільки, так звана, пасивна шумоізоляція. Крім неї, розробники впровадили ще й технічну - активну. Вона працює на основі системи мікрофонів, які сканують шуми навколо. Якщо їх занадто багато, то технологія створює антішум, який все глушить.


Безпека AirPods Pro

З вини такої серйозної звукоізоляції можна легко потрапити під автомобіль або потрапити в будь-які інші неприємності. Тому на вулиці рекомендується використовувати режим Transparency.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Він також працює через зовнішні мікрофони, але на відміну від шумодава, передає їх назад тобі в вушну раковину. Це потрібно, щоб ти міг почути раптово з'явилася машину, перходе дорогу на перехресті.


Технічні характеристики AirPods Pro

Як заявляє Apple, нові AirPods володіють новим рівнем звуку. За це відповідає адаптивний еквалайзер. Він працює в автоматичному режимі і підлаштовує звук, аналізуючи безліч чинників.

Час роботи залишилося приблизно на тому ж рівні. До 5 годин гарнітура пропрацює в звичайному режимі. Близько 4,5 годин можна слухати музику в режимі активного шумозаглушення.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Кейс-зарядка може заряджатися від бездротових станцій формату Qi. У свою чергу, навушники з кейсом здатні підтримувати заради близько 24 годин, або 18 годин, якщо власник буде говорити в них по телефону.

Ах да! І нова прикольна фішка, яка схоже стає нормою для техніки Apple: Siri тепер викликається по команді «Привіт, Сірі» прямо через навушники .


Все буде Pro

Варто відзначити, що AirPods Pro - це сама пророблена і революційна модель в лінійці. У продаж навушники надійдуть вже 30 жовтня, але у нас вже можна оформити попереднє замовлення. А актуальна лінійка Apple AirPods тепер виглядає так:

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар