Apple AirTag. Нова інформація

Судячи з останніх чуток, зовсім скоро Apple випустить новий довгоочікуваний аксесуар – AirTags. Це той самий брелок, який дозволить відстежувати розташування втрачених предметів без інтернету і GPS. І ми навіть знаємо скільки він буде коштувати. Швидше за все :)

Ціна Apple AirTag

Відразу два джерела вказують на те, що брелок від Купертіно отримає ціну в 39 доларів. По-перше, така вартість засвітилася в бета-версії програми Find My у вкладці Items. По-друге, саме цю цифру назвав інсайдер Вайнбах.



ezh|864х452-1.jpg

На жаль, інсайдер не уточнив коли нам варто очікувати виходу аксесуара. Тільки натякнув, що незабаром пройде або квітневий яблучний івент, або Apple випустить прес-реліз, в рамках якого нам покажуть три пристрої – гаджет, аксесуар і iPad 2021.

Як виглядає і як працює AirTag

Яблучний брелок виглядає як монета в 50 американських центів – 32 x 6 мм. На лицьовій стороні розташований логотип Apple. Задня сторона може прилипати до інших предметів за допомогою шару клею або спеціального перехідника.

Він зможе відправляти своє місце розташування в додаток Find My на iPhone власника. Для цього пристрій посилає сигнал навколо себе на всілякі яблучні пристрою, а вони – по ланцюжку переправляють його на гаджет власника.



ezh|864х452-2.jpg

Всі сигнали зашифровані і закриті, тому інформацію про місцезнаходження неможливо перехопити. Інші учасники пошуку навіть не будуть підозрювати, що їх гаджет бере участь в цьому процесі.

Також, розробники подбали про безпеку інших людей. За допомогою AirTag неможливо буде стежити за іншими людьми. У разі стеження яблучний смартфон попередить тебе про те, що за тобою слід невідомий аксесуар і запропонує його відключити.

Правда для багатьох ця новина не дуже хороша. Велика частина моїх знайомих думала придбати AirTag в якості ще одного протиугінного пристрою в машину. Буде не дуже добре, якщо викрадач отримає повідомлення про те, що в машині захований AirTag.

Ось такий ось цікавий пристрій може з'явитися вже в наступному місяці. Apple і так близько року відкладала його вихід, тому тягнути далі нікуди, хочемо побачити AirTag вже в квітні!



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі iPhone:
Коментарі
Додати коментар