Apple Arcade. Про що говорять перші користувачі? Думки розділилися


Пам'ятаєш ми розповідали про сервіс Apple Arcade? Його нам показали ще в березні на презентації сервісів. У вересні його представили першим і розповіли докладніше про всі цікаві фішках, а трохи пізніше навіть назвали ціну підписки.

Трохи більше чотирьох тижнів тому Apple Arcade почав повноцінно працювати. Перші 28 днів компанія Apple надала всім користувачам можливість абсолютно безкоштовно протестувати додаток. І нам стало цікаво: чи всі залишилися задоволені і чи будуть і далі платити за доступ до ігор.


Як тобі іграшки від Купертіно?

В опитуванні, проведеному виданням 9to5mac.com, взяли участь понад чотири тисячі респондентів, які скористалися безкоштовним періодом. Результати нас трохи здивували і зараз ти зрозумієш чому.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Майже чверть всіх опитаних, а якщо бути точним - 23,5%, заявили, що вони в захваті від сервісу і будуть в майбутньому користуватися ним. Ще 19,67% також вважають, що додаток гарне і планують продовжити підписку.

Майже стільки ж, 18,41% вважають, що воно цікаве, але підписуватися не будуть. І найменше тих, хто 16,73% більше не будуть користуватися ним через те, що розчаровані в сервісі.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Найдивовижніше, що ще 12,18% очікували набагато більшого від Apple Arcade, але все одно будуть користуватися додатком. А 9,49% і зовсім не знайшли потрібний варіант відповіді, який описав би їх думку.

Загалом, трохи більше половини 55,35% продовжать насолоджуватися іграшками на своєму iPhone. Більше третьої частини 35,14% більше не будуть використовувати додаток. А 9,49%, ймовірно поки роздумують.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар