Apple Special Event 2019 сьогодні. Чого ми очікуємо від презентації?


Уже сьогодні ввечері о 20:00 за Києвом відбудеться, ймовірно, саме значуща подія цієї осені в світі технологій. Компанія Apple традиційно проведе вересневу презентацію, на якій представить нові пристрої і софт.

Самим очікуваним гаджетом, як зазвичай, є новий iPhone , а вірніше три нові моделі смартфона.

Що ще нам покажуть? Де дивитися трансляцію і чого ми точно не побачимо на івент? .Про це мова піде далі.


Де дивитися презентацію Apple?

Як завжди, трансляція буде доступна на офіційному сайті компанії. У минулому році, в рамках показу нового iPhone XS, корпорація запустила також прямий ефір на своїй сторінці в Twitter. Але поки неясно, чи буде подання знову доступно в соціальній мережі.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Проте, відомо про плани компанії вперше запустити трансляцію на YouTube. Як ми пам'ятаємо, ця платформа належить Google - прямого конкурента купертіновской компанії.

Вона не славиться стабільністю роботи при великому навантаженні. І якщо сервера відеохостингу не зможуть витримати таку кількість глядачів, то купертіновци точно не упустять шанс пожартувати над пошуковою системою:)

Видовище відбудеться 10 вересня о 10:00 годині за тихоокеанським часом. Для нас це буде вже вечір, 20:00 за Києвом. Приблизно до цього часу радимо зайти на YouTube або офіційний сайт якщо ти так само, як і ми готовий стежити за кожною деталлю заходи і побачити iPhone 2019 і інші новинки компанії першим.


Текстова трансляція Apple Special Event 2019 Telegram-каналі @tehnoezh

Якщо ти не готовий до оригінального мови мовлення заходи або у тебе немає достатньо часу на перегляд прямої трансляції - у нас є для тебе гарна новина.


TE_Apple_september_telegram_1880х600.jpg

Вперше! У прямому ефірі, без спаму, реклами і sms;), ми запускаємо пряму текстову трансляцію заходу в Telegram-каналі tehnoezh.


Що нам покажуть?


iPhone 11

Найголовнішою новинкою осені, стануть три новеньких моделей iPhone 11, iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max. Не факт, що вони будуть називатися саме так, але тим не менше видання провідні використовують поки саме ці назви.

Послідовник моделі XR, за чутками, отримає 6,1-дюймовий екран з технологією IPS. Дорожчі версії будуть 5,8-дюймової і 6,5 дюймів, виконаними по більш просунутою технологією OLED.


EzhNewsSite-700x3683.jpg

Камери у всіх моделях будуть на 12 мегапікселів. Тільки один смартфон отримає два модуля, а інші по три сенсора. Ймовірно, всі пристрої будуть оснащені новим процесором А13.

Подейкують, що Apple попрацює і над Face ID збільшивши в ньому кут огляду. Це дасть можливість розблокувати гаджет лежачи на ліжку, з чим раніше були проблеми.

Орієнтовна ціна буде стартувати від 750 доларів, або 19 тисяч гривень за саму доступну модель з мінімальним об'ємом пам'яті в 64 ГБ і до 1100 доларів або 27,5 тис. Гривень за здорованя з 128 ГБ пам'яті.


Apple Watch Series 5

Згідно витокам, купертіновци також готують кілька нових моделей Apple Watch. Швидше за все головним оновленням смарт-годин стануть нові корпуси з кераміки і титану.


EzhNewsSite-700x3684.jpg

Також з'явиться нова функція, яка буде відслідковувати серцебиття і пульс під час сну. Крім цього, вона відстежить час пробудження і відключить будильник, якщо ти прокинувся раніше сигналу.

Дуже корисне нововведення, яке допоможе контролювати стан здоров'я. Та й просто бути впевненим, що поки твої літні рідні сплять, в разі чого ти отримаєш сигнал про те, що їм погано і зможеш викликати швидку допомогу.


16-дюймовий MacBook Pro

Передбачається, що в цьому році новим пристроєм поповниться лінійка MacBook Pro. Уже чотири роки в Купертіно не оновлюється дизайн цього модельного ряду, тому новинка так і напрошується.


EzhNewsSite-700x3685.jpg

Заявляється, що новим представником стане лептоп з 16-дюймовим дисплеєм, який помістять в усі той же за розмірами корпус. Зроблять це за рахунок зменшеної навколо екрану рамки корпусу. Крім того, замінять клавіатуру типу «метелик» на нову - «ножиці» з більш доопрацьованій технологією.


Фінальні версії операційних систем

Ну і звичайно ж нам покажуть довгоочікувані фінальні версії iOS 13, iPadOS 13, macOS 10.15 Catalina, watchOS 6 і tvOS 13. Встановити нові прошивки можна буде відразу ж після закінчення презентації. Оновлення автоматично прийде на кожне підтримуване пристрій.


Трекер Apple Tag

Імовірність, що цей гаджет представлять вже сьогодні дуже мала. Проте, фахівці відшукали в новій прошивці підтвердження розробки даного аксесуара для пошуку сторонніх предметів.


EzhNewsSite-700x3686.jpg

По суті це невеликий брелок, який можна почепити на ключі, засунути в гаманці або заховати в машині. Він зможе відстежувати місце розташування і передавати сигнал на будь-який пристрій від Apple. Детальніше про нього ми вже розповідали в одній зі статей.


Чого ми точно не побачимо сьогодні

По-перше, ми точно не побачимо очок доповненої реальності. Інформація про них регулярно з'являється в мережі, а з нею і непідтверджені чутки. Але ми впевнені, що чекати їх раніше 2020 року не варто.

Також, всі очікують від купертіновцев новий iPad на 10,2 дюйма. Ми вважаємо, що він незабаром з'явиться в продажу, і тим не менше він заслуговує окремої презентації. Останнім часом, планшети в Apple вирішили показувати в жовтні. Ми вважаємо, що так само вчинять і в цей раз.


EzhNewsSite-700x3687.jpg

Але незважаючи на відсутність цих пристроїв, презентація повинна стати дуже цікавою. Нарешті ми побачимо смартфони, на які будуть дорівнювати в цьому році всі виробники.

У Купертіно вже готові показати нам тренди в світі технологій, а ми вже готові розповісти тобі про них в майбутніх матеріалах.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар