Apple готує власну ігрову консоль

Поки це тільки слух. Але кожен слух має частку правди. І якщо така інформація дійшла до нас, значить в Купертіно як мінімум замислювалися про це. А як максимум – в недалекому майбутньому нас може чекати новий пристрій від Яблучною компанії.

Ігрова консоль Apple

Трохи раніше вже був слух про те, що в Купертіно задумали випустити топовий комп'ютер для кіберспорту. Незважаючи на поширену думку про те, що Mac створений не для ігор, цей слух цілком може виявитися правдою. Адже ринок ігор розвивається семимильними кроками, а значить на ньому можна добре заробити.



ezh|864х452.png

Apple любить заробляти і намагається не упустити шанс заробляти ще більше. Можливо саме тому сьогодні інсайдери заговорили про те, що в закритих лабораторіях Apple Park розробляється ігрова консоль Apple.

Поки нічого не відомо про те, з ким консоль буде конкурувати, як і про те, що з іграми. Відомо лише, що процесором для нового девайса повинен послужити Apple Silicone – новий власний процесор Apple.

Що ж, чекаємо з нетерпінням підтвердження чуток. Можливо в недалекому майбутньому Apple в черговий раз переверне ринок, а у Sony PlayStation 5 з'явиться ще один гідний конкурент.



Stepan.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар