Apple Music. Все, що потрібно знати про музичний сервіс Apple


Не дивлячись на те, що потоковий сервіс Apple Music корпорації Apple запустився майже 4 роки тому і за цей час знайшов величезну популярність у всіх країнах Європи та світу, в Україні ним користується не так багато людей, як могло б.

На таку ситуацію сильно вплинув рівень піратства в інтернеті в нашій країні. Люди, на жаль, не звикли платити за контент та качають його з піратських сайтів. Ми вважаємо, що своїх улюблених виконавців потрібно цінувати і підтримувати копійкою, тому хочемо сьогодні докладніше розповісти про Apple Music.


Вся музика, яка у тебе є та яка тобі може знадобитися

Саме цими словами описують своє дітище купертинівці. В Apple Music ти можеш складати плейлисти зі своїх улюблених треків, відтворювати збірники музичних експертів і знаходити окремих виконавців та їх музику. При цьому, тобі доступні абсолютно всі пісні сервісу, а їх понад 50 мільйонів! І тобі не потрібно платити за кожну з них.



ezh|864х452-1.png

Apple позиціонує свій сервіс, як потоковий. Це означає, що він розрахований на онлайн відтворення. Але улюблені доріжки можна зберігати на своєму пристрої та прослуховувати оффлайн. Це дозволяє мати під рукою всю свою музику та залишити більше вільного місця на своєму пристрої одночасно.


Ціна передплати Apple Music

За зручність треба платити. Ціна в нашому регіоні становить 5 доларів на місяць за індивідуальну підписку. До речі, це в два рази дешевше, ніж в США. Для користувачів Сімейного доступу (підписка на сім'ю до 6 осіб) доведеться викласти 8 доларів. Приємнимм нюансом є пробний період: перші три місяці платити за користування не потрібно.


Сімейна підписка Apple Music

Сімейний доступ – це хороша можливість заощадити. Сервісом можуть користуватися до 6 осіб з різними Аpple ID. І не обов'язково, щоб це були члени однієї сім'ї, можна створити сімейну підписку з друзями. Ми в Техно Їжаку любимо сімейні підписки ;)



ezh|864х452-2.png

Що дає Apple Music

З проплаченою підпискою та в перші три місяці пробного періоду ти отримаєш:

  • Можливість необмеженого прослуховування всієї музики, яка тільки є в сервісі – 50 мільйонів доріжок
  • Функція додавання музики з програми в особисту бібліотеку для прослуховування офлайн
  • Прослуховування куплених та доданих до музичної доріжок онлайн з хмари
  • Доступ до плейлистів своїх друзів, музичних експертів та інших користувачів, якщо вони відкрили доступ

На яких платформах працює Apple Music

Сервіс доступний на всіх популярних операційних системах і платформах. Його підтримують такі гаджети, як iPhone та Android-смартфони, та інші девайси. Наприклад є додаток для годин Apple Watch та на комп'ютери під управлінням Windows. А в цьому році, Apple Music з'явився як окремий додаток і на Mac .



ezh|864х452-3.png

Ми не бачимо причин залишатися в минулому та завантажувати контент з піратських ресурсів, якщо це можна зробити на таких зручних і багатофункціональних сервісах. Тим більше, що використання таких утиліт приносить матеріальну вигоду твоїм улюбленим авторам, завдяки чому вони зможуть розвиватися в майбутньому.

А сьогодні є привід задуматися про Apple Music ще більше. Нещодавно ПриватБанк запустив акцію, за якою нові користувачі музичного сервісу в Україні отримують не тільки 3 місяці безкоштовного пробного періоду від Apple, але і приємний Кешбек від банку.

У тебе ще немає Apple Music? Чому б не почати прямо зараз?

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар