Apple Music Awards. Apple запускає власну щорічну музичну премію


Компанія Apple не припиняє підносити нам приємні сюрпризи в цьому році. Слідом за несподіваною церемонією нагородження кращих додатків та ігор, купертинівці запускають власну щорічну музичну премію.


Apple Music Awards

Нагородження відбудеться вже 5 грудня о 6:30 за Київським часом. Всього буде представлено п'ять окремих номінацій. Переможців в номінаціях «Артист року», «Кращий автор пісень» і «Прорив року» обирають редактори музичного сервісу Apple Music.


Ezh864х452-01.jpg

Премію за версіями «Альбом року» і «Пісня року» отримають ті артисти, творчість яких користувачі слухали в цьому році найчастіше. На щастя, на офіційному сайті Apple вже з'явилася інформація про переможців, тому чекати результатів до 5 грудня не доведеться.


Переможці Apple Music Awards

У номінації «Артист року» перемогла Біллі Айліш. Купертинівці не скупляться на схвальні висловлювання і називають її «феноменом на міжнародній музичній сцені».


Ezh864х452-02.jpg

Разом зі своїм братом FINNEAS, продюсером і співавтором альбому «WHEN WE FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?», вона розділить нагороду «Кращий автор пісень». Але і це ще не все, цей же альбом переміг в номінації «Альбом року». Загалом, Біллі поставить до себе на полицю відразу три нагороди в цьому році.

«Проривом року» стала виконавиця в жанрах реп і соул під псевдонімом Lizzo. Її альбом «Cuz I Love You» зруйнував стереотипи про музику і зашорений стиль поп-зірок. Співачка закликає користувачів любити себе і позбуватися неправильних упереджень.


Ezh864х452-03.jpg

Приз за «Пісню року» отримав Lil Nas X за свій ковбойський хіт «Old Town Road». Пісня об'єднала в собі найрізноманітніші жанри, а в основі її лежить історія про самотнього ковбоя, який біжить від дійсності. Втім, ми сумніваємося, що ти її не чув, адже це сингл з найбільшою кількістю прослуховувань в Apple Music за 2019 рік.

Переможців чекає незвичайна нагорода, яка виготовляється з кремнієвої пластини і алюмінієвого корпусу. Така пластина виготовляється місяць, а потім нарізається на сотні чіпів. Такі ж чіпи використовуються в плеєрах iPod і смартфонах iPhone, на яких ми звикли слухати музику.


Ezh864х452-04.jpg

На першій церемонії виступить зі спеціальним концертом головна переможниця Біллі Айліш. Ну а ще одним важливим героєм церемонії буде сервіс Apple Music, завдяки якому стало можливим провести нагородження. Саме він відкрив нам і мільйонам меломанів доступ до величезної бібліотеці пісень, які ми так любимо.

До речі, якщо ти все ще не підписаний на сервіс – ми щиро рекомендуємо це зробити. У родині Техно Їжак немає жодного співробітника, без доступу до музичної бібліотеки Apple, адже це зручно і недорого. Щоб зрозуміти, чи потрібно тобі це, можеш оформити в Apple Music безкоштовний доступ на три місяці. Яблучна компанія як і раніше щедро дарує цей час новим користувачам.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар