Music Awards 2020. Вже традиційна премія Apple

У кінці листопада корпорація Apple оголосила підсумки своєї щорічної музичної премії Apple Music Awards. Це друга за рахунком церемонія нагородження найкращих музикантів, які внесли найбільший вклад в музичну культуру цього року. Їх вибирає редакційна команда Apple Music виходячи з того, що користувачі слухали найчастіше.

Про нагороди Apple Music Awards

Хочеться відразу сказати кілька слів про те, про що точно не можна промовчати – про яблучні нагороди кращим музичним артистам і авторам 2020 року. В їх основі лежить кремнієва пластина, яку кріплять між скляною оболонкою і корпусом з алюмінію. А вся її фішка в тому, що за такою ж технологією виготовляються чіпи для iPhone та iPad, на яких ми найчастіше і слухаємо музику.

Переможці Apple Music Awards 2020

Перемогу в номінації "Артист року" отримав виконавець в жанрі хіп-хоп Lil Baby за один з найпопулярніших у цьому році альбом My Turn. Один з треків альбому The Bigger Picture в Купертіно назвали "голосом молодіжної культури"



ezh|864х452-1.jpg

"Проривом року" стала репер Megan Thee Stallion. Її спільні сингли WAP з Карді Бі та Savage з Бейонсе користувачі прослухали понад 300 мільйонів разів. І це лише її перші пісні. Вже скоро Megan Thee Stallion збирається випустити свій дебютний альбом.

Тейлор Свіфт отримала перемогу в номінації "Автор пісень року" за альбом folklore. Вона створювала і записувала його в перші місяці ізоляції у себе вдома. У день виходу folklore зайняв перше місце в чартах і поставив новий рекорд самого популярного поп-альбому.

Виконавець Родді Річ забрав собі відразу кілька нагород. Сингл The Box приніс молодому артисту нагороду в номінації "Краща пісня року". Станом на сьогодні, її прослухали понад 460 мільйонів разів в Apple Music. Його пісня залишалася на вершині чартів довше, ніж всі інші в 2020 році.



ezh|864х452-2.jpg

Ну а після синглу Родді Річ випустив свій перший альбом Please Excuse Me for Being Antisocial. Його прослухали понад 1,5 мільярди разів. Що просто неймовірно! Величезна популярність альбому принесла реперу ще й нагороду за "Найкращий альбом року".

До речі, в минулому році на першій церемонії нагородження Apple Music Awards свої премії отримали Біллі Айлиш, FINNEAS, Lizzo та Lil Nas X. Біллі Айлиш отримала тоді відразу три нагороди в різних номінаціях.



Без назви-2.png
Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар