Apple Music плюс Apple TV+. Корпорація об'єднає підписки. Є підтвердження.

Apple у 2020 – це не тільки про Mac чи iPhone. Сьогодні корпорація успішно розробляє гаджети, пише софт і створює сервіси. Причому частка останніх зростає все стрімкіше.

Чому так відбувається? Все просто. На це питання легко відповісти, коли спробуєш підписку Apple Music або розширене сховище iCloud. Це якісно, це зручно, це затягує.

Сервіси Apple

Я вже не уявляю себе без музики Apple, чи хмарного сховища. До речі, не перший рік юзаю iPhone з мінімальними обсягами пам'яті, але з розширеним iCloud. Я жодного разу не зіткнувся з питанням пам'яті, що закінчується. І це при тому, що 50 ГБ iCloud обходяться мені менше $ 12 на рік.



ezh|864х4521.png

Але це не всі сервіси, які прижилися в моєму житті. Я до сих пір вважаю «Сліпота» кращою багатосерійної історією останніх років.

Так, не можна забувати і про те, що в Україні доступні не всі сервіси Apple. Так в Східну Європу досі не дійшли Apple News+ (новини) і Apple TV Channels (телебачення). Але те, що у нас є, дарує просто неймовірний досвід використання.

Об'єднана підписка Apple

Не дивлячись на те, що перші чутки про об'єднання підписок на послуги з'явилися ще до релізу Apple TV+, цього досі так і не відбулося. Але вперше за довгий час, ми отримали офіційне підтвердження намірів Apple.



ezh|864х4522 2.png

У бета-версії iOS 13.5.5 користувачі знайшли натяк на плани Apple все-таки об'єднати сервіси. Хоча поки точно невідомо, що саме увійде в загальну підписку.

Серед аналітиків існує два найбільш вірогідних зв'язки: Apple Music | Apple TV+ | Apple Arcade та Apple Music | Apple TV+ | Apple News+. Але як би не вирішила в результаті Apple, надання декількох сервісів у зв'язці за менші гроші – це відмінна ідея!

Що стосується дати релізу об'єднаної підписки – її поки немає. Apple не любить давати якусь інформацію заздалегідь. Та схоже, що заощадити можна буде зовсім скоро – вже після осінньої презентації iPhone.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар