Напередодні головного івенту року, корпорація Apple оновила Apple Music


З недавнього часу сервіс Apple Music став доступний не тільки у вигляді додатку, але і як веб-сторінка. І це круто!

Це одне з найбільших програмних оновлень корпорації Apple за останній час. Тепер керувати сервісом стане ще зручніше з будь-якого пристрою, без прив'язки до операційної системи або гаджету.


Apple Music - старий сервіс в новому вигляді

Нова бета-версія веб-додатки видасться знайомою старим передплатникам. Інтерфейс все такий же простий і інтуїтивно зрозумілий. Ймовірно, цього і домагалися розробники. У пробної версії тобі доступні всі основні функції, включаючи бібліотеку пісень, радіо, пошук та інше.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Якщо у тебе в налаштуваннях активований пункт «Синхронізація бібліотеки», то ти зможеш отримати доступ до своїх треках на будь-якому пристрої. Також доступні рубрика «Для вас» та інші плейлисти.

Приємною несподіванкою став новий темний режим в настройках сторінки. В цілому, дизайн дуже схожий на однойменний додаток в останній версії операційної системи комп'ютерів Apple macOS Catalina.

Подібне розширення в інтернеті покликане зробити Apple Music більш популярним на Windows. Багато людей не користуються музичним сервісом Apple через те, що потрібно обов'язково встановити програму. У той час, як користувачі iPad , iPhone і Mac отримують девайси з уже встановленим софтом.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Для того, щоб скористатися web-версією Apple Music, потрібно бути вже зареєстрованим в сервісі на інших платформах. Але розробники обіцяють, що в майбутньому користувачі зможуть також реєструватися в web-розширення.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар