Apple One – єдина передплата Apple все в одному

Ми вже говорили про єдину передплату на сервіси Apple раніше. Чутка про те, що Apple Music і Apple TV+ можна буде оплачувати разом, а коштувати це буде дешевше, ходить напевно з дня анонса Apple TV+. Але поки об'єднання не відбулося. Поки що...

Чому Apple все ж об'єднає підписки?

Все просто, тому, що це вигідно. Сьогодні стрімінгових сервісів стало занадто багато, а бажання платити за них у нас не додалося. Проте, Apple все ж таки робить ставку на сервіси і з кожним роком все більше приділяє їм уваги.

І саме об'єднана підписка дозволить залучити більше користувачів до сервісів. Як? Легко!



ezh|864х452-1 2.png

Вибираючи між Apple Music і YouTube Music, ти точно вибереш найперше, якщо ти вже оплачуєш скажімо Apple TV+, а Apple запропонує платити за обидва менше. Але Apple One може бути кілька.

Варіанти підписок Apple One

Нещодавно з'явилася інформація про те, що Apple може викотити відразу кілька об'єднаних підписок. І це дійсно супер новина, якщо так трапиться. Можна буде вибрати те, що тобі потрібно!

Так базовий тарифний план може включати в себе Apple Music й Apple TV+. Середній – Apple Music, Apple TV+ та Apple Arcade.



ezh|864х452-2 2.png

А Apple One Premium може стати універсальним тарифним планом, з вибором трьох підписок на розсуд користувача, включаючи Apple News+ для США і розширення сховища iCloud.

Упевнений, це було б неймовірно крутим рішення! І точно допомогло б Apple в популяризації сервісів як на ринку США, так і у нас.

З нетерпінням чекаємо осінню презентацію Apple, саме на ній Тім Кук може представити світу Apple One і тим самим привернути ще більше шанувальників.


Без назви-2.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар