Apple One в Україні. Що входить, ціни, як підключити.

Уррра! Apple це все ж зробила. Єдина підписка Apple One з'явиться вже цієї осені та відразу ж після релізу буде доступна в Україні. Приємно.

Є підозра, що реліз Apple One відбудеться після другої осінньої презентації яблучної корпорації, де нам покажуть нарешті iPhone 12. Але це не точно :)

Що таке Apple One?

Apple One – це єдина передплата, в яку входять чотири сервісу Apple. Насправді 6, але тільки в Premier версії підписки, яка недоступна за межами США практично ні в одній країні. Зате доступні Individual та Family!



ezh|864х452-1.png

«З Apple One можна ще простіше підписуватися на сервіси Apple, тому що ця підписка об'єднує Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade та iCloud.» – Едді Кью, старший віце-президент Apple по інтернет-сервісам та програмному забезпеченню.

І дійсно, з пакетом Apple One все перераховане вище стане доступним тобі за вигідною ціною та, що важливо, з одним рахунком. А то з карти весь час щось кудись списується і відстежити це не так просто.

Ціна Apple One

Як й з усіма платежами пов'язаними з Apple, рахунок на пакет Apple One для України виставляється в доларах. Для нас буде доступно два варіанти підписки.

Apple One Individual та Apple One Family

В обох випадках, це одні й ті ж 4 сервіси:

  • Apple Music
  • Apple TV+
  • Apple Arcade
  • 50 ГБ сховища iCloud

Точних даних по цінам в Україні покищо немає. Але, якщо розглядати співвідношення вигоди Apple One на прикладі тарифів США (на фото нижче), то, скажімо, сімейна підписка з Apple One у прівнянні з окремими платежами по чотирьох сервісах, дешевша на 6 $ в місяць.



ezh|864х452.png

А різниця між Individual та Family підписками буде полягати в тому, що в першому випадку ти платиш тільки за себе, а в другому – можна оформити сімейну підписку на 6 осіб і розділити рахунок між усіма.

Тільки Apple не говори, що так робиш, а то стануть як Spotify, який вимагає, щоб підписка була оформлена лише між родичами.

Як підключитися

І тепер до найцікавішого! Адже це дійсно не особливо зрозуміло, як Apple реалізує можливість підписки.

MLVY3
53 595 ₴
56 899 ₴
1 419 $

Сама корпорація поки не описала процес підключення, але я підозрюю, що він буде реалізований через меню Параметри – [твій профіль] – Apple One. Приблизно так.

Але навіть якщо я помиляюся і підключитися можна буде якось інакше – головне, що після підписки у тебе буде цілий місяць безкоштовного використання всіх 4 сервісів на всіх пристроях під твоїм Apple ID. Включаючи, до речі, web-версію Apple Music та Apple TV+. Круть!



Без назви-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Артем, 05.10.2020 19:16:14
В чем выгода? Напишите разницу почему пакетом брать лучше чем платить за каждый сервис отдельно
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 06.10.2020 15:58:01
Добрый день! Хороший вопрос, упустил)
Точных данных по ценам в Украине пока нет. Но, если рассматривать соотношение выгоды Apple One на примере тарифов США (на фото в материале), то, скажем, семейная подписка с Apple One в сравнении с отдельными платежами по четырем сервисам, дешевле на 6 $ в месяц.
Додати коментар