Apple Pay. Все, що потрібно знати про платіжну систему


Багато власників iPhone в нашій країні вже давно відкрили для себе яблучний сервіс для безконтактних платежів Apple Pay. І тепер частенько дозволяють собі виходити в магазин тільки зі смартфоном в руці, без гаманця та банківських карт.

На сьогоднішній день, безконтактних терміналів оплати в магазинах, на заправках та в інших місцях стало настільки багато, що оплатити покупки навіть в маленькому магазинчику в багатьох звичайних дворах не складе труднощів.

Головна його перевага в тому, що тобі не потрібно вводити пароль на касі. Досить просто піднести верхньою частиною яблучний смартфон до терміналу. Запевняємо, якщо спробуєш зробити це один раз, більше не захочеш користуватися звичайною картою і тим більше рахувати готівку.



ezh|864х452-1.jpg

Якщо ти досі не користуєшся системою від Apple, ти дуже багато втрачаєш. Чи не менше можливостей втрачають і ті, хто використовує цей спосіб оплати тільки в продуктових магазинах, адже у нього насправді є безліч інших функцій. І зараз ми про них докладно розповімо.


Apple Pay. Функції, про які знають не всі

Перш за все, ми хочемо зруйнувати уявлення багатьох користувачів про те, що Apple Pay можна використовувати тільки для покупок в звичайних магазинах. Адже це тільки одна з багатьох можливостей.

Оплату можна робити в громадському транспорті, в кафе та ресторанах, на заправках, сервісах, в інтернет магазинах, кінотеатрах і в багатьох інших місцях. Цей список можна продовжувати дуже довго.

#TEXT_ELEMENTS_1#

З Apple Pay можна навіть платити в інтернеті. За допомогою всього однієї кнопки "Оплатити з Apple Pay" особливо зручно, обов'язково спробуй.

Нашою улюбленою фішкою системи є покупка і збереження квитків. Всі квитки на потяги ми купуємо саме через Apple Pay. Перш за все, тому що це набагато простіше, ніж робити це в касі на вокзалі.

Ну і тому, що квиток зберігається прямо в додатку Wallet, з якого його можна показати провіднику зі смартфона, і навіть не роздруковувати. Хоча працює це не на всіх напрямках, але на популярних – точно.

Квитки в кінотеатр і на концерти, куплені в додатку або в браузері також зберігаються в сервісі, звідки їх можна показувати прямо на вході.



ezh|864х452-3.png

Мало кому відомо, але Apple Pay працює не тільки на смартфонах від Купертіно (починаючи з iPhone 6), але і на смарт-годинах Apple Watch, планшетах (iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 3) і навіть на лінійці Мас (старше 2012 року випуску через браузер Safari з версією операційної системи Sierra і наступних).

Особливо зручно користуватися безконтактною оплатою на годиннику, оскільки він завжди на руці. І для цього навіть не потрібен iPhone поруч. Протягнути годинник до терміналу ще легше, ніж просто дістати та розблокувати телефон.

Як підключити Apple Pay на iPhone

Зробити це дуже просто, багато часу процедура не займе. Якщо будеш точно слідувати простим крокам, то швидко впораєшся з цим:

  • Знайди та відкрий додаток Wallet в меню
  • У правій верхній частині екрану натисни на значок «+»
  • Відскануйте за допомогою камери свою банківську карту або введи всі дані вручну
  • Потім банк-партнер перевірить достовірність даних, можливо відправить повідомлення для верифікації. Виконуй всі кроки, які можуть знадобитися і твою карту неодмінно додадуть до оплати.
  • Потім просто натисни «Далі» і карта з'явиться в додатку



ezh|864х452-4.png

Користуватися безконтактної оплатою дійсно дуже зручно. Особисто ми робимо це вже не перший рік. І коли доводиться розплатитися звичайної картою, розумієш, як це незручно. Хоча, якщо подумати, нещодавно Apple Pay був для нас зовсім новим революційним способом оплати.

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
MGJE3/MGHF3
25 099 ₴
629 $
MGJA3/MGHC3
23 499 ₴
589 $
MGJC3/MGHD3
24 899 ₴
624 $
MJNF3/MJNP3
25 499 ₴
639 $
MGJD3/MGHE3
26 099 ₴
654 $
MGJF3/MGHG3
24 899 ₴
624 $
Показати всі
Коментарі
Додати коментар