Apple готує свій пошуковик на заміну Google

Плани компанії Apple на цей рік здаються просто неймовірними! А під кінець 2020 корпорація ще й видала патент з кодовим номером No 10 872 088.

Всі напрацювання з цього документа прямо вказують на те, що Купертіно готує власний пошуковик. Цілком можливо, він повністю стане основним у браузері Safari, замість Google-пошуку на iPhone, iPadта всіх комп'ютерах Mac.

Яблучний пошук: Яким він буде?

Пошуковик від Apple буде працювати за тим же принципом, що й більшість інших браузерів. Судячи по патенту, метод пошуку ґрунтується на технології доменного імені (домен – це все, що стоїть після «https://» у нашому випадку це https://ti.ua).



ezh864х452.jpg

Тут, так само як і у конкурентів, важливу роль у просуванні до топу пошуку грають: довідкова маса (кількість посилань на цей сайт, які розміщені на інших сторінках), ключові показники SEO (свого роду просування сторінки) та відвідуваність. Простіше кажучи, він нічим радикально не відрізнятиметься від інших.

Коли саме вийде яблучний пошуковик на жаль невідомо. Але експерти кажуть, що це відбудеться не скоро. Ймовірно, ми побачимо його не раніше 2023 року. Хоча я все ж сподіваюся, що пошуковик Apple буде більше схожий на DuckDuckGo, про який ми писали раніше.


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар