У 2021 Apple продасть більше 115 млн AirPods. Неймовірно!

Бездротова гарнітура AirPods – це один з найбільш популярних гаджетів від Apple. Кожне покоління бездротових навушників просто розлітається з полиць магазинів. А відомий аналітик Деніел Айвс вважає, що вже у цьому році Яблучна корпорація зможе продати 90 мільйонів моделей. Це просто неймовірно!

Велика популярність AirPods

Деніел стверджує, що вже наступного року купертинівцям вдасться продати ще більше навушників – 115 мільйонів. Найчастіше їх купують перед новорічними святами, щоб порадувати своїх близьких гарним подарунком.



ezh|864х452.jpg

При цьому, будь-яка модель AirPods з існуючих досі не втратила свою популярність. Користувачі активно купують як оригінальні AirPods, так і Pro. А зараз ми ще й збираємо неймовірно великі замовлення на AirPods Max, нещодавно вийшли. Гарнітура від Apple не старіє і не виходить з моди. Але чому?

Чому всі так хочуть Яблучні навушники?

У Португалії про успіх AirPods написали цілу дисертацію. Зробила це експерт з маркетингу – Марта Родрігес Пессоа. Вона вивчала хто купує гарнітуру від Купертіно і чому вона так приваблює користувачів.

Її довга наукова робота показала, що у навушників Apple немає якогось певного типу фанатів. Тобто, яблучний аудіогаджет купують абсолютно різні люди, ніяк не схожі між собою.

MWP22
7 495 грн
6 695 грн
$237
MGYJ3
Передзамовлення
MV7N2
4 795 грн
4 295 грн
$152

"Гедоністам" важлива краса пристрою і його унікальність. Тому вони люблять AirPods за те, що вони дають їм індивідуальність. "Утилітаристам" важлива користь, яку принесе гаджет. Перед покупкою вони всерйоз замислюються про те, чи дійсно їм необхідно купити бездротову гарнітуру. Такий тип людей теж активно набуває AirPods.

Автор дослідження вважає, що яблучні навушники це інноваційний продукт. Саме тому він отримав такий величезний успіх.

Я ж вважаю, що секрет популярності гарнітури полягає у зручності використання. Адже вже кілька років інші виробники не можуть створити більш продуманий, якісний та зручний аксесуар, який хоча б у чомусь зрівнявся з AirPods. Вони швидко підключаються і якісно програють музику – а що ще потрібно від навушників на кожен день?



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар