Apple дуже круто прокачала AirPods

Мені безумовно подобається той час, в який ми живемо. Сьогодні компанії не прагнуть просто продати, сьогодні компанії хочуть дружити і допомагати своїм користувачам. І це стосується не лише невеликих сімейних кав'ярень за будинком, а й великих корпорацій.

Якщо хто не знає, то Tesla, наприклад, постійно покращує прошивку свого автопарку, надсилаючи оновлення на машини через інтернет, поки ті заряджаються. Все, як ми звикли бачити на наших смартфонах. А Apple додає нові функції не тільки на iPhone і Mac, а й навіть на навушники.

AirPods отримали масштабне оновлення

Так, у AirPods теж є своя операційна система і на них теж приходять оновлення. Просто Apple нам цього не показує, щоб не витрачати наш час. Але цього разу бездротові навушники чекає колосальний апдейт, який точно гідний нашої уваги.



ezh|864х452 - 1.png

Зараз мене добре зрозуміють власники AirPods. Але якщо ти ще не придбав бездротові навушники Apple, то після того, як їх прокачали на WWDC 2020, саме час це зробити. У AirPods тепер точно немає ніяких конкурентів.

А вся справа в екосистемі Apple і увазі компанії до деталей. Раніше, щоб підключити нові AirPods до iPhone, потрібно було всього лише відкрити кришку на кейсі навушників і піднести їх ближче до смартфону. На екрані з'являлося спливаюче вікно з кнопкою «Підключити» і первинними налаштуваннями. Все просто і мега зручно.

Крім того, власники кількох гаджетів Apple могли просто перемикати навушники між пристроями, не налаштовуючи їх щоразу заново – всі первинні настройки підтягувалися автоматично з iCloud.

Все, що потрібно було зробити – це зайти на Mac або iPad в налаштування Bluetooth і натиснути на вже прив’язаних AirPods кнопку «з'єднати». Це звичайно було не до кінця зручно, але навушникам потрібно розуміти який гаджет ти зараз використовуєш.



ezh|864х452 - 2 2.png

Але «Магія Apple» стає тільки сильніше. Тепер навушники навчилися самі визначати тобі потрібен iPhone чи Apple TV і автоматично перемикаються між пристроями, не вимагаючи твого втручання. Це просто вибух мозку!

Ось наприклад ти дивишся такий кіно на Apple TV в навушниках, насолоджуєшся моментом. А тут раптом дзвінок. AirPods самі зрозуміють, що ти зараз будеш брати iPhone, щоб відповісти і автоматично переключаться на нього. Магія.

До речі про Apple TV. Я не знаю як Apple це зробила, але на презентації в понеділок Тім Кук показав нам функцію «Віртуальний кінотеатр» для AirPods Pro.

Навушники будуть імітувати систему з 5 або 7 динаміків розташованих навколо користувача і навіть міняти звучання відповідно до нахилу голови. У тебе має з'явитися відчуття, що навколо дійсно розташовано кілька динаміків.



ezh|864х452 - 3 2.png

Це просто щось неймовірне! Коли ще можна було купити цілісний допрацьований крутий продукт, а через якийсь час отримати оновлення, яке робить його ще крутіше?

Єдиний мінус усієї цієї пишноти в тому, що нові технології вимагають можливостей нових операційних системах Apple. А вони будуть доступні користувачам, тільки восени. Тож у тебе ще є час, щоб зробити вибір між AirPods і AirPods Pro ;)


Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар