Apple Tag - трекеру Apple, схоже, бути


У квітні, в одному з матеріалів, ми вже розповідали про новий гаджет, який розробляє компанія Apple. Він являє собою щось на зразок брелока з вбудованим GPS і іншими датчиками, який можна буде легко відстежити за допомогою вбудованого додатка на пристроях від яблучної компанії.

З тих пір про гаджеті практично нічого не було чутно. На презентації в червні його не надали, тому багато хто з користувачів вирішили, що це був черговий фейк. Але днями з'явилася нова інформація. Цього разу розмова йшла вже про дизайн девайса.


Яким буде «маячок» від Купертіно?

Згідно концепту з невідомого джерела, гаджет отримає круглу форму. Крім того, він отримає, як не дивно, знімний акумулятор і сумісність з iPhone , iPad і MacBook . Головна функція брелока - це визначення його місцезнаходження. Зробити це можна буде на всіх платформах від Купертіно через додаток «Find My».


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Крім того трекер буде синхронізуватися з обліковим записом iCloud. Таким чином на всіх прив'язаних пристроях можна буде відстежити брелок. Його можна буде причепити на будь-який предмет, такий як ключі, або покласти наприклад в гаманцю.

Також стане можливим активувати функцію «Втрати». Є відомості, що на «маячки» буде зберігається інформація про власника, яка допоможе знайти господаря. Інші користувачі зможуть вважати контактні дані за допомогою свого пристрою.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Варто зауважити, що такий девайс зовсім не унікальний. На ринку вже є подібні пристрої з меншим набором функцій. Найпопулярніші брелоки називаються Tile. На сьогоднішній день їх купили вже більше 15 мільйонів людей. Тому ми не сумніваємося, що на яблучний аналог буде великий попит.

Вартість такого аксесуару передбачити дуже складно. Є ймовірність, що ми щось почуємо про нього вже на презентації 10 вересня. А поки можемо припустити, що девайс буде коштувати близько 1 500 гривень, як і існуючі аналоги. Якщо звичайно вийде цієї осені:)

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар