Apple TV 6. Що відомо про наступну ТВ-приставку

Той хто хоч раз використав Apple TV, розуміє наскільки це корисний та зручний пристрій. І незважаючи на те, що для стрімінга відео цілком вистачає вже існуючих моделей, всі ми чекаємо оновленої версії телевізійної приставки Apple. Адже з іграми з сервісу Apple Arcade старички не завжди справляються.

Але світ вже повниться чутками і зовсім скоро з'явиться нове покоління приставки Apple TV 6, яке зможе вирішити цю проблему. Далі – про те, якою вона буде.

Якою буде Apple TV 6

З чуток, в дизайні гаджета Apple не планує серйозних змін. Нас чекає все та ж темна компактна коробочка. І це дуже добре – революція тут ні до чого. А ось під корпусом розробники все кардинально поліпшать.

У якості процесора буде працювати потужний чіп A14. На борту з'явиться 6 ГБ ОЗУ. Інженери також працюють над новим пультом дистанційного керування. Подейкують, він отримає якісь фішки для аркадних іграшок та чіп U1, щоб його можна було знайти через додаток "Локатор" на iPhone.



ezh|864х452.jpg

Основну увагу в приставці буде приділено іграм і сервісу Arcade. Тому ми чекаємо інших додаткових аксесуарів або програмних фішок. Можливо, Купертіно зробить власний геймпад або настільки переробить пульт. що він буде здатний скласти гідну конкуренцію джойстикам від Xbox і PlayStation.

Коли вийде Apple TV 6

Не дивлячись на те, що про яблучну ТВ-приставку говорять ще з осені минулого року, ми не сподіваємося на її швидкий реліз. Навесні чутки про неї трохи вщухли, тому на найближчій презентації (яка, за чутками, пройде вже 23 березня) ми її швидше за все не побачимо.

Презентація Apple TV 4K (5-го покоління) проходила 12 вересня 2017 року, разом з флагманським iPhone. Тож можливо, саме восени 2021 ми й побачимо її послідовницю.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Apple TV у продажу:
Коментарі
Додати коментар