Apple TV+. Ексклюзивний контент Apple. Чи варто передплачувати?

Скоро мине два роки з того моменту, як запустився сервіс Apple TV+. Він дуже сильно виділяється на тлі своїх конкурентів, на кшталт Netflix, HBO Max і Disney+. Я користуюся ним з самого початку і можу сказати, що яблучний TV+ дуже сильно змінився за цей час.

На сервісі стало набагато більше контенту, розширився список підтримуваних пристроїв і з'явилася єдина передплата. Чи варто платити за неї – зараз розберемося.

Чи варто платити за Apple TV +

Головна відмінність яблучної платформи для перегляду кіно і серіалів від конкурентів полягає в тому, що на ній є унікальний контент, якого немає на жодному іншому сервісі. Більшість з них компанія з Купертіно робить сама.



1ezh|864х452.jpg

Той же Netflix крім власних кіношек і серіалів купує дуже багато відео у інших студій. Apple вирішила пройти свій тернистий шлях. Корпорація залучає класних відомих акторів і режисерів для створення чогось унікального на ринку.

Звідси з'явився супер-популярний комедійний серіал "Тед Лассо" з Джейсоном Судейкісом у головній ролі, драма "Бачити" з Акваменом Джейсоном Момоа, або ж "Ранкове шоу" з "подругою" Дженніфер Еністон. Дуже рекомендую ці картини до перегляду. Ти більше ніде їх не побачиш.

Ще одна приємна особливість Apple TV+ полягає в тому, що сервіс доступний на всіх популярних платформах. Сумніваюся, що потрібно перераховувати iPhone, iPad і Mac. Яблучне кіно можна поглянути навіть в будь-якому браузері на Windows. Це зручно.

-4%
MLLD3
53 999 ₴
52 099 ₴
1 299 $

У купертинівського TV+ є найбільша бібліотека контенту в 4К HDR. У конкурентів максимальний формат зазвичай становить Full HD. Звичайно, цього цілком вистачає. Але якщо у тебе є просунутий телевізор з 4К, то чому б не користуватися всіма його можливостями?

Окремо відзначу можливість завантажувати серіали на комп'ютери Мас. Конкуруючі компанії не можуть запропонувати того ж. Ну і найголовніший аргумент на користь Apple TV+, це вартість передплати в 5 доларів.

Тоді як у Netflix вона стартує від 8 євро і дозволяє насолоджуватися контентом в SD-якості і тільки на одному пристрої. Студенти можуть отримати доступ до TV+ і зовсім безкоштовно, якщо у них є проплачений Apple Music за студентською підпискою.



2ezh|864х452 копия.jpg

Я задоволений Apple TV+ на 100%. Мені подобається оригінальний яблучний контент. Згадати тільки шедевр цього року фільм "Палмер" з Джастіном Тімберлейком. Його явні переваги – найдоступніша на ринку підписка, висока якість зображення і унікальні картини.

З мінусів можна виділити те, що бібліотека кіно і серіальчиків від Netflix набагато більше. Чи варто тобі платити за TV+, вирішуй сам. Я тільки поділився своїм досвідом користування, сподіваюся це допоможе.


Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар