Apple TV+ - сервіс з ексклюзивними серіалами Apple доступний в Україні. Перші враження


Минулої п'ятниці, 1 листопада, офіційно запустився стрімінговий відеосервіс Apple TV +. У ньому міститься тільки оригінальний контент від Apple . Щоб ним скористатися, необхідно придбати підписку безпосередньо в додатку Apple TV або на веб-сайті компанії.


Підписка Apple TV +

Перші сім днів після активації підписки користувачі можуть безкоштовно користуватися платформою. Після тижневого пробного періоду підписка автоматично перейде в щомісячну. Коштувати вона буде 4,99 доларів США.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Ми очікували, що пробний період триватиме трохи довше, хоча б до 4 тижнів з моменту запуску. Але купертіновци нам дали всього сім днів. Ймовірно, вони дуже впевнені в успіху нової платформи, і не думають, що вона потребує реклами. І в цілому ми згодні з ними.


Фільми від Apple

Ти можеш підписатися на Apple TV +, якщо твій iPhone, iPod touch, iPad, Apple TV (від 3-го покоління) або комп'ютер Мас підтримують останню версію операційної системи. Крім того, він доступний в браузерах Safari, Firefox або Chrome і в деяких телевізорах Smart TV.

Сайт і додаток офіційно працюють більш ніж в 100 країнах і регіонах. Під фільми і серіали створений дубляж і субтитри майже на 40-ка мовах, включаючи субтитри для людей, у яких є проблеми зі слухом.


Які епізоди вже доступні на Apple TV +?

Вже зараз можна подивитися перші епізоди серіалів "Ранкове шоу", "Бачити", "Дікінсон", "Заради всього людства", "Снупі в космосі", "Королева слонів" і "Послання примари". Але поки це все доступно тільки в оригінальній англійській озвучці.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Але є і хороші новини, дитяче шоу "Помічники" дубльовано російською мовою. Крім того, на весь контент підготовлені українські та російські субтитри. На нашій пам'яті, це перший іноземний сервіс, який до всіх продуктів зробив українські субтитри. Це дуже радує і показує з якою повагою Apple відноситься до своїх користувачів.

Щомісяця компанія буде заливати нові епізоди і нові серіали. При цьому, лише по одній серії, на відміну від прямого конкурента Netflix. Згодом додаток наповниться новим цікавим контентом і розширить вже існуючий.


Як отримати безкоштовну річну підписку на Apple TV +

Корпорація Apple дарує користувачам, які придбали нові гаджети з підтримкою останніх версій операційних систем, безкоштовну річну підписку. При цьому, пристрій має бути куплено після 10 вересня 2019 року в офіційному магазині або в авторизованого дилера компанії.


EzhNewsSite-700x3683.jpg

Пропозиція активувати подарунок з'явиться відразу ж після того, як користувач відкриє додаток. При цьому, на гаджет повинна бути встановлена остання версія операційної системи.


Перші враження сім'ї компанії Техно Їжак від Apple TV +

Версія сервісу на кожному пристрої і в браузерах вражає своєю стабільністю і швидкістю роботи. Сервера Купертіно поки легко витримують потік користувачів, тому при хорошому з'єднанні з інтернетом все завантажується дуже швидко.

Про інтерфейс і зовсім сказати нічого. Це класична темна тема, яка дуже нагадує офіційний сайт. Управління, традиційно, інтуїтивне. Навіть у того, хто зайде вперше не виникне проблем.


EzhNewsSite-700x3684.jpg

Єдиним мінусом поки є невелика кількість контенту. Вибрати є з чого, але це зовсім не так багато, як у конкурентів. Втім, це й не дивно, адже платформа тільки запустилася.

При цьому велика частина нашої команди встигла переглянути практично половину із запропонованих серіалів. І знаєте що? Дивитися без дубляжу навіть цікавіше. А найчастіший коментар, який був озвучений після цих вихідних "Це перший сервіс, фільми якого хочеться дивитися уважно, не гортаючи паралельно стрічку Instagram."

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар