Apple Watch 7 і не тільки. Все, що відомо про Series 7 та Apple Watch Sport

Авторитетний журналіст видання Bloomberg Марк Гурман розповів нові подробиці про смарт-годинник Apple Watch Series 7, що ще не вийшов та інші лінійки гаджета.

Виявляється, Apple розробляє абсолютно нові Apple Watch Sport для занять спортом і планують впровадити в наручний пристрій датчик температури і вимірювач цукру в крові. Все це настільки цікаво, що ми не могли не поділитися таким масштабним зливом.

Apple Watch Series 7: Багато нововведень, але не сьогодні

З початку цього року всі експерти пророкували вихід революційного сьомого покоління яблучного годинника. Воно нібито мало отримати величезну кількість нововведень – експерти стверджували, що зникне коліщатко управління Digital Crown, з'явиться цілодобовий тонометр і сенсорна панель збоку на корпусі.



ezh|864х452-1.jpg

Але, як би прикро це не звучало – нічого з перерахованого вище ми не побачимо. Apple Watch Series 7 практично нічим не будуть відрізнятися від своїх попередників. Купертинівці хіба що впровадять більш потужний процесор і абсолютно новий екран.

Apple має намір протестувати більш тонкий дисплей, виготовлений за новою технологією. Він буде практично без рамок, а це значить, що екран значно збільшиться в розмірах. При цьому, корпус залишиться попереднім.


Популярні моделі Apple Watch.

В іншому ж Series 7 будуть ідентичні попереднику. Якщо звичайно Купертіно не змінить свої плани, що цілком можливо. Ми очікуємо більше приємних сюрпризів від корпорації у вересні.

Чого чекати від майбутніх поколінь Apple Watch?

У майбутньому восьмому поколінні гаджета розробники внесуть набагато більше нововведень. Подейкують, більшість з них вони хотіли втілити в смарт-годинниках, які вийдуть цього року, але з якихось причин реліз новинок перенесли. Я думаю, справа тут у всесвітньому дефіциті процесорів. Все ж виробити більше iPhone в подібній ситуації – більш пріоритетне завдання.



ezh|864х452-2.jpg

Про що мова? В першу чергу, це датчик вимірювання температури тіла. Ця фішка стала дуже актуальною і затребуваною у зв'язку з усім зрозумілою ситуацією в світі. Користувачі просто змітали з полиць гаджети з подібною функцією. Apple вірить, що вона знадобиться нам і в майбутньому. Тож чекаємо в Series 8.

Друга очікувана опція – це моніторинг цукру в крові. Не знаю щодо наших співвітчизників, а ось американці та китайці часто перевіряють свою кров на цукор за допомогою Apple Watch і сумісних глюкометрів. Останні передають результати прямо на годинник.

Але, звичайно, для вимірювання показників людині необхідно проколоти палець і пролити пару крапель на тестер. Так ось, в яблучній корпорації хочуть провести чергову революцію. Вони впровадять в гаджеті датчик, який може вимірювати глюкозу через шкіру, не пошкоджуючи її.


Популярні моделі Apple Watch.

Про інтегрований тонометр поки нічого не чутно. Ми вже бачили досить цікаві патенти від розробників. Але мабуть, ця технологія поки працює тільки "на папері", і до виходу у світ вона ще не готова. Хоча ось такі Apple Watch я б точно купив батькам.

Apple Watch Sport: Що це і коли з'явиться?

З назви зрозуміло, що цей годинник буде призначений спеціально для екстремальних видів спорту, і не тільки. До речі, їх назва поки ще не відома, а приставку "Sport" ми їм дали за власною ініціативою, щоб якось відділити від основної лінійки. На виході годинник можливо отримає інше ім'я.



ezh|864х452-3.jpg

Модель повинна була з'явитися вже цього року, але швидше за все, її реліз перенесуть на 2022. Подейкують, ця версія отримає більш захищений корпус. З ними можна буде тренуватися в басейні, ходити в похід по горах, сплавлятися по річці та інше. Загалом, Apple Watch Sport будуть моделлю, що "не знищити".

Можливо, вони позбудуться елегантного дизайну і навряд-чи будуть так сильно подобатися дівчаткам, як класичний варіант. Проте, цільова аудиторія точно полюбить новинку.

Чекаємо, що спортивна версія буде працювати більше тижня від одного заряду акумулятора. А також, отримає більше варіацій тренувань. При цьому, деякі фішки зі стандартних моделей в ній будуть відсутні.


Популярні моделі Apple Watch.

Це все, що нам відомо на сьогоднішній день. З 2015 року Apple Watch стали таким же важливим продуктом яблучної компанії, як iPhone і Mac. Вони рятують життя своїх користувачів, допомагають стежити за здоров'ям і підтримувати себе у формі. Я навіть візьму на себе сміливість назвати їх найкориснішим гаджетом від Apple. Думаю, з цим важко посперечатися.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Популрні моделі Apple Watch:
Коментарі
Додати коментар