Apple Watch SE 2. І ще одна нова лінійка Apple Watch

Судячи з усього, наступний рік принесе нам багато новеньких Apple Watch. Наші улюблені інсайдери Марк Гурман і Мінґ-Чі Куо передбачають, що восени 2022 року яблучна корпорація представить одразу три різні моделі фірмових смарт-годинників.

Вони відрізнятимуться ціною, характеристиками та належністю. В одному з наших матеріалів ми вже розповідали про всі новинки Apple 2022-го, де вже згадали годинник. А в цьому матеріалі поговоримо про них докладніше.

Apple Watch SE 2 – все, що відомо

Авторитетне видання Bloomberg заявляє, що в 2022 році купертинівці покажуть друге покоління Watch SE 2. Це доступна версія яблучного годинника, яка зовнішнім виглядом нагадує найактуальнішу модель розумного годинника, але при цьому має трохи спрощені характеристики.



1ezh|864х452.jpg

Марк Гурман каже, що компанія з Купертіно зараз тільки розробляє годинник "спеціального видання", тому про нього практично нічого невідомо. Ходять чутки, що Apple Watch SE 2022 запозичують дизайн майбутніх Watch Series 8 або нещодавньої осінньої новинки – Apple Watch 7.

Якщо це правда, то гаджет отримає збільшений екран та кардинально оновлений вигляд. Крім цього, вони можуть придбати всі фішки сьомого покоління. Серед них: завжди включений дисплей, функція ЕКГ та датчик насиченості крові киснем.

Apple Watch Sport – найзахищеніша версія смарт-годинників

Подейкують, що інженери також працюють над абсолютно новою версією для активних людей, спортсменів, екстремалів та мандрівників. Швидше за все, Watch Sport отримають таку ж начинку, що і в SE 2. Раніше яблучна компанія не випускала подібний пристрій.

Спортивна модель повинна бути захищена від води, ударів та подряпин. Крім того, вона отримає дуже живучу батарею та низку фішок, які допоможуть продовжити автономну роботу від одного заряду. Ця опція стане в нагоді пішим мандрівникам, які в тривалих походах довго не можуть підключити пристрої до розетки.


На думку розробників, аудиторією Apple Watch Sport будуть любителі екстремальних видів спорту, яким необхідний максимально міцний девайс. Можливо, вони приберуть з них безліч функцій, на кшталт постійно увімкненого екрана, щоб продовжити час роботи.

Watch Sport будуть зосереджені на спортивних активностях. Якщо хоч частина цієї інформації виявиться правдою, то вони можуть стати серйозним конкурентом для дуже популярних фітнес-браслетів, на кшталт Xiaomi Mi Band.

Apple Watch 8 – характеристики, дизайн, коли вийдуть

Крім двох вищезгаданих моделей інсайдери пророкують також реліз просунутої серії яблучного годинника. Зазвичай у них зібрані всі топові параметри і новий дизайн.

У 2022 році на світ повинні з'явитися Apple Watch 8. Одним із найголовніших нововведень у гаджеті може стати свіжий безрамковий прямокутний дизайн у стилі iPhone 13. Експерти обіцяли нам, що Купертіно змінить його ще у сьомому поколінні. Однак восени виявилося, що годинник отримав лише збільшений дисплей.

Ще одним помітним апгрейдом Watch Series 8 можуть бути нові функції моніторингу здоров'я. Купертинівці, начебто, збираються оснастити пристрій датчиками вимірювання рівня глюкози в крові користувача без проколу шкіри.

Apple Watch 8
Apple Watch SE 2 Apple Watch Sport
Новий безрамковий дизайн у стилі iPhone 13 Дизайн у стилі Watch 8 або Watch 7 Унікальний захищений корпус
Вимірювання рівня глюкози в крові, завжди включений дисплей, функція ЕКГ та датчик насиченості крові киснем Завжди включений дисплей, функція ЕКГ та датчик насиченості крові киснем. Завжди включений дисплей, функція ЕКГ та датчик насиченості крові киснем.
Автономність: 30 годин Автономність: 30 годин Автономність: 50 годин
Реліз: восени 2022 року Реліз: восени 2022 року Реліз: восени 2022 року


2ezh|864х452.jpg

Для цього вони будуть використовувати короткохвильові інфрачервоні сенсори. Датчик розташується на задній панелі годинника, в застебнутому вигляді він буде притиснутий до вен на зап'ясті. Насправді це дуже корисна фішка для більш ніж 400 мільйонів людей по всьому світу, які змушені вимірювати рівень цукру кілька разів на день.

Над створенням нових сенсорів працює медичний стартап Rockley Photonics. Останні кілька років Apple вкладає до цієї команди дуже великі бюджети. Компанія всерйоз вирішила зробити зі свого смарт-годинника корисний медичний повсякденний гаджет.

Нашу команду найбільше зацікавили Watch Sport. Дуже сподіваємося, що чутки хоч трохи правдиві і ми все ж таки побачимо подібний пристрій. Якщо вони справді зможуть пропрацювати хоча б чотири дні, то обійдуть за популярністю всі інші новинки. Можливо, тільки прокачані Apple Watch 8 складуть їм гідну конкуренцію.


Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі Apple Watch:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар