Apple Watch Series 6 | SE. Все про нові годинники Apple

Презентація 15 вересня з перших хвилин була незвичайною. По-перше, вона, як й івент WWDC 2020 року, проходила повністю в онлайн-режимі, а по-друге, продукти, які показала компанія, змінюють наше уявлення про осінні івенти Apple.

Як і очікувалося, ми не побачили iPhone 12. До речі, є поки не підтверджена інформація про те, що нові флагманські смартфони покажуть вже 30 вересня. Але про це поговоримо докладніше пізніше.

Зате яблучна корпорація представила відразу дві нові моделі Apple Watch!

Що нового в Apple Watch Series 6

Найголовнішим нововведення 6 серії безперечно стала нова функція відстеження рівня кисню в крові. Це прорив в споживчій електроніці!



ezh|864х452-1.png

Навіщо це потрібно? Нормою вважається рівень кисню між 95 і 100%. Коли цей показник опускається нижче 80% – це є смертельно небезпечним значенням для людини, що може прзивести до порушення роботи серця і мозку.

До того ж, визначення рівня кисню в крові допоможе відстежити захворювання COVID-19 на ранній стадії, що не менш актуально в наші дні, ніж моніторинг стану серцево-судинної системи.

Тільки уяви, датчики ЕКГ, датчики рівня кисню в крові, оновлений більш точний висотомір, датчики падіння, моніторинг руху і багато інших не менш значущі функції уміщаються в маленькому прямоугольнички у тебе на зап'ясті!

А враховуючи новий дизайн Apple Watch Series 6 ... Новий синій колір в алюмінієвому корпусі, оновлені золотий і графітовий – в сталевому та спеціальна версія PRODUCT (RED).



ezh|864х452-2.png

З новими ремінцями без застібок вони виглядають особливо привабливо. Монобраслет – це спеціальний ремінець від Apple у якого немає застібок. Він зроблений зі спеціального рідкого силікону і представлений в різних розмірах та 7 кольорах.

Ну і звичайно ж циферблати Apple Watch. У новій версії операційної системи для годинника з'явилися навіть циферблати для професій: є версія для лікарів, фотографів, плавців. А ще є циферблати з мемодзі.

Але це що стосується дизайну. Якщо говорити про головне технічне нововведення watchOS 7 (крім датчиків кисню), то я б відзначив функцію сімейного доступу для Apple Watch.

З нею ти можеш підключати до свого iPhone не тільки свій годинник, а й годинники дітей або літніх батьків. Це дозволить їм залишатися завжди на зв'язку (за допомогою LTE), а тобі моніторити їх геопозіцію і не турбується про те, де вони зараз



ezh|864х452-3.png

Серцем Apple Watch Series 6 став новий потужний процесор Apple S6, що розробляється корпорацією на основі власного чіпа Apple Silicon, анонсованого на WWDC. До речі, я все ще вірю, що перший MacBook на базі Apple Silicon вийде разом з iPhone 12.

Передзамовити Apple Watch Series 6 в Техно Їжаку.

Що нового в Apple Watch SE

Другою новинкою заходу стали Apple Watch SE – представлена вперше більш доступна версія розумного годинника Apple.

Головною відмінністю SE від 6 серії стала відсутність можливості моніторингу рівня кисню в крові і процесор попереднього покоління Apple S5. Проте, годинник отримав такий же дизайн, як у Apple Watch Series 6, який вперше був представлений в 4 серії.



ezh|864х452-4.png

До речі, по функціональному наповненню SE найбільше схожа саме на Series 4. Тут збережені всі ті ж можливості, включаючи сімейний доступ, що з'явився в watchOS 7. Тільки з більш потужним, ніж у четвірки процесором. Те, що потрібно, щоб купити свої перший розумний годинник Apple!

Передзамовити Apple Watch SE в Техно Їжаку.

Що ж, схоже час оновлюватися! Принаймні я точно вже замислююся про те, щоб поміняти свої Apple Watch Series 4 на Apple Watch Series 6 з новим датчиком. Дуже вже хочеться знати, наскільки я здоровий. Та й гарний він сильно! :)



Без назви-2.png


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар