Apple Watch Series 7. Що відомо про годинник, який з’явиться у 2021?

У цьому році ми побачили нові Apple Watch Series 6 та Apple Watch SE, які стали дійсно краще своїх попередників. Але значних змін в дизайн пристрою розробники так і не внесли. Очікується, що велике оновлення зовнішнього вигляду з'явиться тільки у наступному році в майбутніх Apple Watch Series 7.

Що зміниться в Apple Watch Series 7

Чуткам поки ще рано довіряти, адже до релізу яблучних смарт-годинників є цілий рік. А значить, Apple ще може змінити всі свої плани кілька разів. Проте, саме у 2021 році дійсно варто чекати кардинальних змін в лінійці. Тільки ось якими вони будуть?

Зливи ранніх патентів Яблучної корпорації вказують на те, що в Watch Series 7 зникне колесо управління Digital Crown. Крім цього, під екраном розумного аксесуара з'явиться сканер відбитка пальця Touch ID.



ezh|864х452-1.jpg

У появу сканера мені не дуже віриться. Кілька останніх років інсайдери і так обіцяли нам, що Apple додасть Touch ID під екран iPhone. Але його досі немає. Та й сумніваюся, що він з'явиться в найближчі кілька років. Аж надто велику ставку Купертіно робить на Face ID, який відмінно працює і подобається багатьом користувачам.

А ось в зникнення коліщатка віриться куди охочіше. Його можуть замінити на сенсорну панель, у якої є багато переваг перед механічною деталлю.

Перш за все, сенсорну панель буде практично неможливо зламати, як фізичний елемент. А ще всередині корпусу з'явиться більше місця під акумулятор. До того ж, на сенсор можна буде додати нові корисні жести.



ezh|864х452-2.jpg

Digital Crown іноді заважає користуватися годинником. Власники скаржаться, що під час активних занять спортом можна випадково зачепити коліщатко і активувати Siri. Або під час прослуховування музики випадково змінити гучність, зачепивши аксесуар об рукав.

Але ймовірно, багатьом користувачам не сподобається заміна фізичного управління на сенсорне. Тому що користувачам подобається відчувати фізичну віддачу від Digital Crown коли прокручуєш деталь. Сенсорна панель цього не замінить повною мірою.

Хіба що розробники зроблять подібний тактильний відгук, як з тактильною кнопкою "Додому" в iPhone 7 або з трекпедом в MacBook Pro 2015 року та новіше. В такому випадку це буде дійсно класне оновлення.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар