Apple Watch ULTRA. Garmin напряглись?

Зміст

Цієї осені Apple представили свою чергову новинку – Apple Watch ULTRA. Це найважливіший та найочікуваніший гаджет у лінійці Apple Watch, мабуть, з перших днів її існування. Стильний і довговічний смарт-годинник, створений для любителів пригод, яким потрібно щось міцніше.



!04-ezh|864х452.png

Garmin одразу почали тролити Apple опублікувавши пост, у якому вони висміюють свого конкурента, мовляв, Apple ніколи не досягти такого рівня. І в цій статті ми розбиратимемось, правда це чи ні.
Спойлер: звісно, ні.


Чим Apple Watch Ultra кращий за інших?

У смарт-годинників Apple нового покоління багато переваг, тож ми виділили основні.

  • Екосистема Apple:
    • легке авторозблокування Mac
    • швидкий перевід телефонних дзвінків на інші пристрої
    • легка, зручна та безпечна оплата в магазинах одним рухом
    • глибока інтеграція у програму Здоровʼя
  • Найвпізнаваніший дизайн з усіх смарт-годинників світу
  • Дисплей, якого у Apple Watch ти ще не бачив
  • Збільшена кількість динаміків та мікрофонів
  • Сирена на випадок екстреної ситуації
  • Розпізнавання аварії
  • Найточніший GPS

Нумо розглядати всі ці фішки детальніше?


Що нового в Apple Watch Ultra


Надійність Apple Watch Ultra

Новинка одразу вражає своїми габаритами. Збільшена діагональ 49 мм та великий екран здаються масивним, але корпус з аерокосмічного титану робить новинку надзвичайно легкою. Так, з таким годинником і на звану вечерю підеш, і у гори чи на дайвінг!


Дисплей Apple Watch Ultra

Екран Apple Watch Ultra дійсно вражає. Пласке сапфірове переднє скло вкриває найбільший і найяскравіший дисплей Apple Watch з усіх наявних, також новий годинник отримав захист оновленого коліщатка Digital Crown та нову додаткову кнопку, за допомогою якої можна програмувати тренування і не тільки. Це точно сподобається професійним спортсменам, зокрема дайверам. Адже сенсорний дисплей часто підводить на глибині.


Витривалість Apple Watch Ultra

Час автономної роботи Apple Watch Ultra вдвічі довший, ніж у Apple Watch Series 8: 36 годин замість 18. Незабаром з’явиться режим енергоощадження, який скорочує певні функції, щоб збільшити час роботи до 60 годин. Apple також обіцяють, що годинник витримає до 12 годин використання GPS поза приміщенням у стандартному режимі живлення. І це непогані показники!


Звук в Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra має три вбудованих мікрофони, які значно покращують якість звуку під час голосових дзвінків у будь-яких умовах. Адаптивний алгоритм формування променя використовує мікрофони для захоплення голосу, одночасно зменшуючи навколишні фонові звуки, що забезпечує дивовижну чіткість.





Навіть за найскладніших погодних умов жодні шуми не завадять співбесіднику почути тебе. Також новинка оснащена динаміками, що вміють видавати дуже гучний звук — рятувальну сирену, яку чути на кілька десятків метрів. Корисна річ, якщо, наприклад, хтось раптом загубився в горах чи лісі.


Нові браслети Apple Watch Ultra, що ідеально підійдуть для твоїх активностей

Ремінець Trail Loop, розроблений спеціально для спортсменів і бігунів на витривалість, є найтоншим ремінцем Apple Watch на сьогодні. Він складається з двох інтегрованих шарів, створених за допомогою одного безперервного процесу плетіння, що усуває необхідність зшивання. Верхні петлі, вкраплені високоміцною пряжею дозволяють легко регулювати ремінець до оптимальної посадки, а надійне кріплення титанової застібки G-образного гачка — це щось неймовірне!

Ремінець Ocean Band розроблений спеціально для екстремальних водних видів спорту та рекреаційного дайвінгу. Він має титанову пряжку та пружинну петлю. Виготовлений із гнучкого фтореластомеру, він розтягується та використовує трубчасту геометрію для надійної фіксації. Ocean Band також має додатковий подовжений хвіст, який дозволяє користувачам зручно носити Apple Watch поверх гідрокостюма.


Apple Watch Ultra: Найкращі для спортсменів

Apple Watch Ultra – це неймовірна знахідка для всіх, хто професійно займається спортом або робить свої перші кроки в цій стихії. Уперше в історії Apple Watch двочастотний GPS об’єднує L1 і останню частоту L5, а також нові алгоритми позиціювання. Цей малюк забезпечує найточніший GPS серед усіх Apple Watch на сьогодні, надаючи тобі найточніші дані про відстань, темп і маршрут для тренувань і змагань.

Apple Watch Ultra працює на базі watchOS 9, яка включає нові розширені показники бігу для вимірювання продуктивності. Довжина кроку, час контакту з землею, вертикальні коливання та потужність бігу — усе це тепер можна відстежити. Також ми зацінили нові режими перегляду тренувань, такі як «Сегменти», «Розділи» та «Підйом». Завдяки більшому дисплею Apple Watch Ultra — єдиний Apple Watch, на якому ти можеш відстежувати аж шість показників одночасно! Виводь свої тренування на новий рівень за допомогою таких функцій, як зони серцевого ритму, користувацькі тренування, крокомір Pacer та його наступне оновлення, що з’явиться вже цього року, Race Route.



!01-ezh|864х452.png

Нова програма Multisport включає автоматичне визначення для легкого перемикання між тренуваннями. Не дивлячись на всі насмішки Garmin, часу автономної роботи Apple Watch Ultra вистачає для більшості користувачів, щоб пройти тріатлон на довгій дистанції.


Apple Watch Ultra: Ідеальний вибір для дайверів

Нові Apple Watch Ultra вміють без проблем занурюватись на глибину до 40 метрів та мають сертифікат WR100. А функція «Глибина» показує час, поточну глибину, температуру води, тривалість занурення та досягнуту максимальну глибину. Пізніше, але вже цієї осені, з’явиться застосунок Oceanic+, який було створено в партнерстві з компанією Huish Outdoors, відомим постачальником інноваційного та надійного обладнання для рекреаційного дайвінгу. Оновлення включає планування занурень, зручні для читання показники занурень, візуальні та тактильні сповіщення, обмеження без декомпресії, швидкість підйому та вказівки щодо безпечної зупинки.


Додаткові можливості Apple Watch Ultra

Як і всі Apple Watch, версія Ultra вміє моніторити серцевий ритм, кисень у крові та інші показники здоров’я. Але й тут не обійшлось без нововведень. Новинка також відстежуватиме особливості жіночого організму, такі як фази менструального циклу. Відбуватиметься це за допомогою контролю температури тіла й буде корисним для тих, хто планує сім’ю.

Також нові Apple Watch зрозуміють, якщо ти потрапиш в серйозну автомобільну аварію. Якщо це станеться, пристрій зв’яжеться з довіреним користувачем, і в разі, якщо не отримає відповідь, зателефонує в екстрені служби та надасть інформацію про твоє місцеперебування.



!05-ezh|864х452.png

Отже, Apple Watch Ultra здатні показати конкурентам, де раки зимують. Годинник реально на порядок кращий за своїх попередників в лінійці, тож вже не дочекаємося старту продажів, щоб подивитись на цього малюка наживо! А тобі радимо оформити передзамовлення, адже охочих вже дууууже багато.



Читати наш блог у Telegram
Вибери свої Apple Watch ULTRA:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар