Back to school. А ти вже готовий повернутися до роботи?

Сподіваємося, ти добре відпочив цього літа, адже вже зовсім скоро доведеться повернутися до своїх звичних справ. Підготуватися до навчання або роботи нітрохи не легше, ніж до відпустки. Що неодмінно стане в нагоді кожному школяреві, студентові або навіть співробітнику - зараз розповімо. Поїхали!

Електронна книга - залиш всю тяжкість вдома

Носити за собою важкі підручники - це те ще борошно. На щастя, сучасні технології дозволяють залишити всі книжки в будинку, а з собою взяти якісний і легкий пристрій - електронну книгу. Вся шкільна і студентська література вже давно доступна в інтернеті. Так навіщо ж послаблювати спину?



ezh|864х452 копия.jpg 

Для більшості завдань відмінно підійде PocketBook InkPad 3 Pro. У нього найзручніший, на нашу думку, розмір екрану. Він легко поміститься навіть в невеликий рюкзак, не боїться води і довго працює від одного заряду батареї. Електронна книга знадобиться не тільки в навчанні, але і в роботі. Захопи з собою, щоб прочитати пару сторінок в дорозі і за обідом.

iPad - більше можливостей для розвитку

Хочеш щось більше, ніж просто "читалку"? В такому випадку тобі ідеально підійде iPad. На яблучному планшеті можна прочитати книгу, знайти більше інформації в інтернеті, зробити презентацію і навіть пограти в мобільні іграшки. Якщо ти шукаєш пристрій для звичайних завдань, то відмінним варіантом може стати iPad mini 5.



1ezh|864х452 копия.jpg

Хочеш отримати найпотужнішу модель для редагування фото, малювання та інших складних завдань? Для цього найкраще підійде iPad Pro 11 "M1. У нього самий продуктивний процесор, який використовується навіть в нових комп'ютерах від Apple.

Mac - справжня робоча машинка

Створити новий проект, комфортно попрацювати з текстом, змонтувати відео - все це можна зробити тільки на комп'ютері. У навчанні і на роботі просто не обійтися без хорошого MacBook або іншого Мас.



4ezh|864х452 копия.jpg 

Ми не знаємо що потрібно саме тобі, переносний лептоп або стаціонарний комп'ютер для будинку. Але в будь-якому випадку віддаємо переваги Apple, адже ця компанія пропонує безліч зручних інструментів для роботи і освіти.

Розумна настільна лампа - комфорт понад усе

Здавалося б, всі світильники однакові, але це далеко не так. Яскравий приклад тому Maxus DKL 8W. Ця настільна лампа має вбудовану Bluetooth-колонку, гніздо USB для підзарядки твого iPhone або іншого гаджета. Вона також дозволяє змінювати яскравість і температуру світла, щоб зробити роботу комфортніше.

Електросамокат - забудь про задушливі пробки

Електросамокати не люблять тільки ті, хто ніколи не пробував на них покататися. У великих сучасних містах він дозволяє швидко дістатися в потрібне місце, минаючи всі пробки і задушливий громадський транспорт.



5ezh|864х452 копия.jpg 

У самоката маса переваг - не потрібно крутити педалі, заправляти бензином і навіть шукати місце для парковки. Транспорт майбутнього вже тут!

Ну що ж, ми постаралися підібрати саме те, що найчастіше вилітає з голови перед приходом осені. Без цієї техніки трудитися буде набагато важче. Бажаємо побільше хороших оцінок і гумових дедлайнів!



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар