Які бездротові навушники вибрати для iPhone

За останні кілька років асортимент навушників значно збільшився, в основному через появу маси хороших бездротових моделей. У зв'язку з цим, купувати дротову гарнітуру сьогодні не має сенсу, адже бездротові варіанти набагато зручніші у використанні. Але й їх підібрати для свого iPhone не так просто, адже майже кожна велика компанія випускає свої варіанти навушників.

І всі вони досить непогані. Хоча є й такі моделі, які привнесуть в твоє життя більше незручностей, ніж задоволення від улюбленої музики. Щоб подібного не сталося, у цьому матеріалі я зібрав ті моделі, які точно варто розглянути для придбання.

Apple AirPods

Жодна гарнітура не працює з iPhone так стабільно та якісно, як це роблять AirPods. Для яблучних навушників передбачений зручний інтерфейс підключення і шторка управління. Звучать вони дуже якісно і, що важливо – безперебійно.



ezh|864х452-1.jpg

Сьогодні є дві актуальні моделі – AirPods 2 та AirPods Pro. При цьому версія Pro в плані характеристик трохи перевершує друге покоління. За рахунок силіконових насадок у вухах вона лежить набагато зручніше.

Крім того, в ній є режим активного шумозаглушення, який відсікає всі зовнішні шуми і дає можливість максимально насолодитися улюбленими треками. Захист від води і поту та підтримка Bluetooth 5.0 є також унікальними характеристиками тільки цієї моделі.

Розпродаж-24%
-16%
MWP22
9 495 ₴
7 999 ₴
200 $

Але в плані якості звуку і в таких функціях, як виклик Siri, AirPods 2 не відстає. Багатьом користувачам ті самі силіконові насадки і режим шумозаглушення в моделі Pro абсолютно не потрібні. А значить можна трохи заощадити, купивши друге покоління яблучної гарнітури.

Обидві моделі працюють до 5 годин при програванні музики без додаткових режимів і дзвінків. Завдяки футляру-зарядці їх можна зарядити ще 4 рази до повної батареї, а значить додати 20 годин роботи.

Beats By Dre Powerbeats Pro

Безпровідну гарнітуру особливо зручно використовувати для занять спортом. Відсутність проводів не сковує рухи та дарує свободу. У моделі Powerbeats Pro є спеціальне кріплення на вушну раковину, щоб навушники випадково не випали. До речі, ця проблема переслідує не лише спортивних користувачів.



ezh|864х452-2.jpg

Але не варто думати, що вони стануть в нагоді тільки для тренувань. Те саме кріплення не псує зовнішній вигляд, на вухах вони виглядають дуже акуратно. Від одного заряду при максимальній гучності вони працюють близько 9 годин. Є також бездротова зарядка, яка продовжить автономність ще на 15 годин. Цього з головою вистачить на кілька днів прослуховування.

На корпусі гарнітури в логотипі розташована кнопка, яка дозволяє поставити на паузу і почати відтворення. Є також гойдалки гучності, щоб зайвий раз не доводилося лізти в кишеню за смартфоном. Звучать вони просто чудово, як і личить всім гаджетам від Beats.


До речі, в них встановлений чіп Apple H1. Точно такий же використовується в AirPods. А це означає, що з яблучними смартфонами навушники працюють так само стабільно.

Xiaomi Redmi AirDots

Якщо ти шукаєш доступніші навушники, то твій вибір – Redmi AirDots. Ця гарнітура підтримує технологію з'єднання Bluetooth 5.0 і вміє придушувати зовнішні шуми.

Не дивлячись на об'ємну форму, в вухах вони практично не відчуваються. Вага одного навушника становить всього 4 грами. Працюють вони до 16 годин, з огляду на додаткову підзарядку від кейса.

У цій моделі немає мікрофона для дзвінків, гойдалки регулювання гучності та інших фішок. Кнопка тут всього одна, вона допомагає поставити трек на паузу і почати програвання. Зате коштують вони дешевше багатьох провідних навушників, при цьому якість звуку у них в нормі.



ezh|864х452-3.jpg

Ну і для любителів повнорозмірних навушників, додам до цього списку AirPods Max. В кишеню ця модель точно не поміститься, але для дому та офісу варіанту краще не знайти. У плані якості звуку вони точно перевершують всі Bluetooth-вкладиші та багато інших повнорозмірних гаджетів. Тому Max точно сподобаються завзятим меломанам.

До речі! На всі ці моделі зараз діють дуже приємні знижки, тому є хороша можливість обзавестися класним бездротовим пристроєм в пару до свого iPhone.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар