Блок живлення для iPhone 13. Який вибрати?

З недавнього часу користувачі в більш ніж 30 країнах світу можуть без всяких проблем купити собі новенький iPhone 13. Але далеко не кожні щасливі власники знають про те, що компанія Apple ще в минулому році змінила комплектацію всієї лінійки яблучних смартфонів.

Гаджети від Купертіно продаються в так званій Slim Box (зменшена коробка). Простіше кажучи, в комплекті з новими iPhone немає зарядного блоку. Крім цього, два роки тому змінився стандартний кабель живлення. Що робити?

Яку вибрати зарядку для iPhone 13 / iPhone 13 Pro та інших

Не варто турбуватися, є відразу кілька варіантів вирішення проблеми із зарядним пристроєм. По-перше, можна і далі використовувати старий провід і блок. Вони підходять для підзарядки нових моделей. А якщо старого комплекту аксесуарів не знайшлося, можна вибрати новий фірмовий девайс від Apple, або ж від іншого виробника.



864х452_01.jpg

Ми радимо купувати оригінальні яблучні зарядки, вони точно не підведуть. Для моделі iPhone 13 / iPhone 13 Pro і інших найкраще підійде адаптер Apple 20W USB-C Power Adapter. Він змінив попередній Apple 18W USB-C Power Adapter.

До речі, до 20-ватного адаптера підходить той кабель, який лежить в коробці. Цей блок заряджає яблучний смартфон набагато швидше всіх інших аксесуарів.

А ще, до нього ідеально підходить магнітна станція MagSafe. Працюючи з нею, адаптер розганяється до максимальних 15 ВТ. Це максимальна швидкість, з якою може заряджатися iPhone за бездротовою технологією. Це дуже зручно у використанні.


Крім оригінальних зарядників Apple, є також адаптери з позначкою "Original Assembly". Вони виготовляються під чуйним наглядом купертинівців на тих же заводах, що і фірмові. У них використовуються однакові матеріали і технологія виробництва. Однак гарантія на них триває 6 місяців, тоді як на оригінал дається 12 місяців.

Можеш також вибрати собі блочки від сторонніх розробників. Багато компаній роблять дуже якісні девайси, які прослужать тобі вірою і правдою. Наприклад, Marakoko USB-C PD Fast Wall Charger 45W. У нього хороша швидкість живлення і смачний цінник.

Ще один варіант – Baseus Compact Quick Charger EU 20W. У ньому відразу кілька портів: USB-C і USB-А. А це означає, що адаптер дозволяє підживлювати два гаджета одночасно.



864х452_02.jpg

Але найзручніша зарядка можлива тільки з MagSafe. Магнітне кріплення дозволяє забути про вічно заплутані кабелі. Щоб наповнити всі 100% батареї, тобі потрібно всього лише покласти пристрій на цю невелику шайбу. За допомогою магнітів вона надійно прикріпиться до потрібного місця, і почне подавати енергію в твій iPhone.

До речі, на сайті ТехноЇжак ти можеш вибрати повний комплект для зарядки. Наприклад, адаптер + MagSafe + провід. Купуючи разом, можна непогано заощадити. Для комфортного користування пропонуємо вибрати кілька комплектів, додому і в офіс. Впевнені, після бездротової зарядки, ти більше ніколи не захочеш мати справу з кабелями.


Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар