Який блок живлення купити для iPhone 12?

Уявімо ситуацію: Ти купуєш собі новенький iPhone 12, радісно приносиш підозріло тонку коробочку додому. З насолодою зриваєш прозору плівочку. Дістаєш свіженький смартфон, відклеюєш від дисплею захисний трансопртувальний папірець і краєм ока помічаєш, що в коробці немає нічого окрім смартфону і зарядного кабелю.

Не варто панікувати! Все так і повинно бути, новенькі iPhone 12 продаються без блоку для зарядки і навушників EarPods. Компанія Apple завжди піклувалася про довкілля, і цього року вона прийняла не просте, але потрібне рішення – урізати комплект. У корпорації порахували, що це дозволить значно зменшити пластикові викиди на нашій планеті.

Що з цим робити? Все просто, виходів з цієї ситуації відразу декілька. По-перше, можна використати старий зарядник. Якщо у тебе і до цього був iPhone, то напевно буде і зарядка до нього. У такому разі переживати нема за що.



ezh|864х452-1.jpg

По-друге, якщо у тебе раптом не виявиться старого дроту і блочка, можна купити новий. На ринку їх предостатньо. А ось який саме підібрати, зараз допоможемо.

Який блочок вибрати?

Але навіть з блочком тут не все так просто. А річ у тому, що Купертіно змінила зарядний дріт. Тепер з одного боку замість звичного USB-A буде зменшений USB-C. Ну а на іншому кінці все той же Lightning.

Звичайно, найкращий варіант – фірмова зарядка від Apple. Так і на душі спокійніше, адже знаєш, що ніякого казусу не станеться. Фірмова зарядка це завжди надійно. У такому разі непоганим варіантом для купівлі буде маленький блок на 18 ват Apple 18w USB-C Power Adapter. З ним, до речі, твій iPhone буде заряджатися швидше ніж з одноамперним, що раніше йшов у комплекті.

Але якщо в майбутньому ти плануєш докупати до свого останнього iPhone новеньку магнітну зарядку, то краще підібрати адаптер потужніше. Наприклад, 30-ватний Apple 30w USB-C Power Adapter.

До речі, на сайті до цих же аксесуарів є аналогічні з припискою Original Assembly. Це такий же блок живлення, тільки копія. Якість і характеристики у них як в оригіналі, тільки випускає їх інший виробник. Саме тому гарантія у оригіналу – один рік, а у Original Assembly — півроку.



ezh|864х452-2.jpg

Якщо ж зарядки від Яблучної компанії тебе не цікавлять, то раджу звернути увагу на не менш класні адаптери від інших виробників.

Відмінний варіант Satechi 30w Dual-Port. У ньому одразу декілька портів. Один для USB-C від свіженької дванадцятої моделі. А інший для дроту із стареньким USB-A. А тому можна заряджати відразу два девайса одночасно, наприклад портативну батарею і смартфон.

Є й інший цікавий варіант, від іншого виробника: Baseus Bojure Series USB Wall Charger. Він дозволяє все те ж саме – заряджати відразу декілька пристроїв завдяки двом портам. А по розмірах навіть компактніший.

Тож відсутність адаптера живлення в комплекті зовсім не є проблемою. На ринку вже зараз є багато відмінних блоків, які можна купити у два натискання.

Без назви-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар
Схожі статті