Boston Dynamics почала продавати роботів Spot

Технологічний світ рухається сьогодні семимильними кроками. А може навіть і швидше. Здавалося б, тільки нещодавно ми дізналися про те, що Boston Dynamics працює над створенням і розвитком декількох серій роботів, а компанія вже відкрила продаж одного з них.

Купити робота Spot

Так, вже зараз будь-яка американська компанія може замовити собі робота Spot. Продажі поки закриті для приватних осіб, але, ми впевнені, скоро це зміниться. Ціна помічника $ 74 500.




Як заявляють в Boston Dynamics, «ви отримуєте найдосконалішого мобільного робота в світі, здатного пройти практично скрізь, де може людина». Складнощі можуть викликати лише окремі сходи.

Заряду акумулятора Spot вистачає на 90 хвилин і, навіть з таким обмеженням, він може стати для багатьох компаній незамінним помічником. Робот може будувати карту місцевості, приносити невеликі вантажі або виконувати інші нескладні рутинні завдання.

Проте, Boston Dynamics буде продовжувати удосконалювати робота, використовуючи дані від 1000 Spot, які компанія планує продати в цьому році. Що ж, ми впевнені, що у них все вийде. Хоча, було б непогано, випустити для мобільного робота який небудь Power Bank.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар