Що Apple покаже у 2021 на думку Мінг-Чі Куо

Мінг-Чі Куо вважається одним з найавторитетніших аналітиків у світі Apple, адже його прогнози дуже часто збуваються. Подейкують, що інформацію йому зливають друзі з самої Apple.

Днями Мінг-Чі Куо розповів про плани корпорації на 2021. Про те, що ми побачимо у цьому році – далі.

Найнезвичайніші новинки від Apple

Аналітик з Піднебесної вважає, що яблучні розробники все ж випустять маячки для відстеження втрачених речей AirTag. Багато користувачів з нетерпінням чекають цей гаджет вже кілька років. Але поки корпорація притримує реліз продукту.

Крім брелоків, несподіваною новинкою можуть також стати перші окуляри доповненої реальності від Купертіно. Хоча деякі інші експерти й кажуть, що раніше 2022 року чекати їх не варто. З чуток, AR-гарнітура буде працювати тільки в парі з iPhone. Смартфон буде виконувати всі обчислювальні завдання, а лінзи будуть лише транслювати картинку.



ezh864х452.jpg

А ще, Apple давно не оновлювала TV-приставку. І вже цього року, ми можемо побачити оновлену Apple TV з акцентом на геймінг. Що в цілому логічно, враховуючи, що корпорація запустила сервіс Apple Arcade та дозволила підключати геймпади інших розробників до своїх гаджетів.

Мінг-Чі Куо також розповів про те, що Купертіно випустить нові комп'ютери Мас на власному процесорі Apple Silicon. Найімовірніше, цими новинками будуть два MacBook Pro з 14-дюймовим та 16-дюймовим дисплеєм виготовленим за технологією Mini LED.

Ми дуже чекаємо анонсу всіх цих гаджетів. А враховуючи, що крім вже перерахованих вище девайсів Apple також оновить свої лінійки iPhone, iPad та Apple Watch, як вона це робить щороку, можна говорити про те, що компанію чекає дуже продуктивний рік.

Сподіваємося, Мінг-Чі Куо не підведе у своїх прогнозах. Особисто я вже зачекався AirTag! Тож сподіваюся, що вже на традиційному весняному івенті яблучна компанія виправдає мої очікування ;)



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар